Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Şef Berk Balbay "ev yapımı sıkma tarhana", "sübye şerbeti", "su kefiri" ve "kırışık gidermeye yardımcı onarıcı maske" probiyotik ve sağlıklı tarifleri verirken, İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Gülçin Kantarcı dirençli hipertansiyon hakkında merak edilenleri anlatıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Onur Kızılay robotik eklem protezi cerrahisi nedir, robotik eklem protezi cerrahisi hangi hastalara uygulanır, robotik eklem cerrahisinin standart protez cerrahisinden farkları neler sorularını yanıtlarken, Diş Hekimi Tülay Akkol kanal tedavisi hakkında bilgiler paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 2 Temmuz Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Aşk Laftan Anlamaz (Tekrar)
          10:00

          Aşk Laftan Anlamaz (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyaj vloggerı Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt, model Handan Meryem Çakmaktaş'tan oluşan birinci takım, kuaför Serkan Tırman makyöz Zeynep Tırman model Gizem Akın'dan oluşan ikinci takım, kuaför Mustafa Batur makyör Tunahan Dede model Asena Melisa Sağlam'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Amine Yılmaz'dan oluşan dördüncü takım nişan saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 1 Temmuz Pazartesi günü saat 12.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  RTÜK Belgesel
          20:00

          RTÜK Belgesel

        •  Demir Yumruk 'Yabancı Sinema'
          23:30

          Demir Yumruk 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Jonathan Jakubowicz'in üstlendiği, Edgar Ramirez, Robert De Niro, Usher Raymond gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Demir Yumruk", Pazartesi gecesi Show TV'de! Hands of Stone, antrenörü Ray Arcel'in yardımıyla (Robert de Niro) profesyonel kariyerine 16 yaşındayken 1968 yılında başlayıp 2002'de 50 yaşındayken emekli olan Panamalı boksör Roberto Duran'ın (Edgar Ramirez) hayatına ışık tutmaktadır. 1980 yılı haziran ayında Sugar Ray Leonard'ı (Usher Raymond IV) yenerek dünya orta siklet boks şampiyonu olmasına rağmen, kasımdaki rövanş maçı sırasında meşhur sözünü söyleyerek köşesine geri dönmesi bütün boks camiasını şok etmiştir: "No mas" (No more!) (Yeter!)

        •  Demir Yumruk 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          01:30

          Demir Yumruk 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:30

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)