Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hem sağlıklı hem nefis "kıymalı kabak sarma" ve hem göze hem damağa hitap eden " çilekli çiçek tatlı" tarifleri verirken, Dr. Feridun Kunak "ev yapımı doğal kalsiyum takviyesi", "kemik erimesine karşı savaşan sirke", eklem ağrıları için benzersiz birçok karışım önerilerinde bulunuyor. Güzellik ve Kalıcı Makyaj Uzmanı Beyhan Ateşoğlu ise Amerikan cilt bakımı nedir, Amerikan cilt bakımının sonuçları kalıcı olur mu, cımbızla kaş almak kaşlara zarar verir mi, kaş tasarımında ten rengi, kaş rengi uyumu nasıl olmalıdır sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt, model Ebru Özge Özen'den oluşan birinci takım, kuaför Serkan Tırman makyöz Zeynep Tırman model Büşra Aykurt'tan oluşan ikinci takım, kuaför Mustafa Batur makyör Tunahan Dede model Hande Gülen'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Öncü Aslan makyöz Özlem Aslan model Damla Daldal'dan oluşan dördüncü takım yaza merhaba saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  RTÜK Belgesel
          21:00

          RTÜK Belgesel

        •  Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film'
          00:30

          Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Uwe Boll'un yaptığı, Jason Statham, Ron Pearlman, Ray Liotta gibi usta oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "Özgürlük Savaşçısı" Pazartesi gecesi Show TV'de! Bir çiftçinin tüm yaşamı, ansızın başına gelen bir saldırı ile değişir. Kendisi sıradan bir köylü olduğu halde çevresindeki herkes onu çiftçi diye çağırmaktadır. Bir gün hayvana benzeyen garip bir takım yaratıklar ve Krug adındaki bir ordu tarafından baskına uğrar. Dahası oğlu öldürülür ve eşi Solana kaçırılır. O vakte kadar huzur ve barış içinde yaşam süren çiftçi, can evinden vurulmuş olmasının sarsıcı etkisi ile tam aksi yönde tepki verir. İntikam hissi ile dolmuştur. Arkadaşları olan Norick ve Bastian'ı da yanına alarak harekete geçer. Karısını kurtarmak zorundadır.

        •  Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:45

          Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)