Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün; Spor Eğitmeni Tuğçe Çelik evde yapılabilecek incelmeye ve esnemeye yardımcı egzersiz öneri verirken, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya duygusal açlıkla baş etmenin yollarını anlatıyor. KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Öğretim Üyesi Dr. Fuat Bulut ise burun estetiği öncesi hasta nelere dikkat etmeli, koruyucu burun estetiği nedir ve kişiye özel burun estetiğinin nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Kerem Bürsin'in Bodrum tatilinde neler yaşandı? Cem Yılmaz neden evliliği beceremedi? Ünlü komedyenden kahkaha dolu espriler! Bodrum'da hangi ünlü kiminle yakalandı?

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          15:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği çocukların inanılmaz eğlenceli ve müthiş hayal dünyasının keşfedildiği "Çocuktan Al Haberi" kaldığı yerden, tüm heyecanıyla devam ediyor. "Çocuktan Al Haberi"nde çocukların sorulan sorulara bazen sevimli, bazen esprili, bazen de hayal dünyalarındaki gerçekler ile verdikleri cevaplar izleyicileri kahkahaya boğuyor. Miniklerin büyümüş de küçülmüş yanlarını ortaya çıkaran soruların sorulduğu, çocukların verdikleri ya da veremedikleri cevaplarla hem eğlenip güldürdüğü Çocuktan Al Haberi'nde eğlence hız kesmiyor. Çocuktan Al Haberi'nin 14 Temmuz Pazar gününde yayınlanacak yeni bölümünde Sunar Ahlatçı, Emin Küçük ve Gizem Gezer yarışıyor.

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Büyülü Kaya 'Yabancı Sinema' (TV'de İlk)
          20:00

          Büyülü Kaya 'Yabancı Sinema' (TV'de İlk)

          Yönetmenliğini Yuriv Kovalyov'un yaptığı, Ivan Denysenko, Hryhoriy Derevyanskyi, Daniil Kamenskyi gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Büyülü Kaya", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Güneş tutulması sırasında sıradan bir çocuk olan Vitko, binlerce yıl öncesine gider ve kendini iyi ile kötünün arasındaki savaşın ortasında bulur. Ona güç veren sihirli bir taş ile sadece kitaplarda gördüğü şövalyeler ile dev kaya canavarıyla karşı karşıya kalır. Vitko, cesareti ile geleceği değiştirebilecek midir?

        •  Sihirbazlar Çetesi 'Yabancı Sinema'
          22:15

          Sihirbazlar Çetesi 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Louis Leterrier'in yaptığı, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine, Isla Fisher ve Dave Franco gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Sihirbazlar Çetesi" Pazar akşamı Show TV'de! Atlas isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir illüzyonist, birbirinden yetenekli dört sihirbazı bir araya getirir. "Mahşerin Dört Atlısı" adıyla gösteriler düzenleyen ekip, sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicileri soymak için kullanırlar. FBI ve Interpol de bir sonraki gizli eylemlerinin ne olacağını tahmin etmeye çalışarak bu çetenin peşine düşer.

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Büyülü Kaya 'Yabancı Sinema'
          02:30

          Büyülü Kaya 'Yabancı Sinema'

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          03:30

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        •  Sihirbazlar Çetesi 'Yabancı Sinema'
          04:30

          Sihirbazlar Çetesi 'Yabancı Sinema'

        •  Gülümse Yeter (Tekrar)
          05:15

          Gülümse Yeter (Tekrar)