Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel yaz meyveli piramit pasta yapıyor. Sunucu ve Yazar Ece Vahapoğlu hamileler için egzersiz önerilerini ve cevizli ballı yaz içeceği tarifini paylaşıyor. Diş hekimi Tülay Akkol hamilelikte diş tedavisini anlatırken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Ümit Özekici ise erkek kısırlığı hakkında merak edilenleri yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Ela Kasap'dan oluşan birinci takım, kuaför Ebru Yılmaz makyöz Tuğçe Yılmaz model Büşra Biricik'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Gizem Özgül'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur makyör Tunahan Dede model Berfin Derin Kaya'dan oluşan dördüncü takım ülkelere göre saç ve makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Bizans Oyunları 'Türk Filmi'
          20:00

          Bizans Oyunları 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Gani Müjde'nin yaptığı, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri, Tuvana Türkay, Gürkan Uygun ve Ünal Yeter gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Bizans Oyunları: Geym of Bizans" Salı akşamı Show TV'de! Güney Amerika'nın sıcağından ve Rio Karnavalı'nın gürültüsünden kendilerine gına gelen Mayalar, tası tarağı toplayıp taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu'ya göç edip Bağcılar civarına yerleşirler. Yeni yerleştikleri bu bereketli topraklarda Türk boyları ile kaynaşarak Güney Amerika'nın tekniğini Anadolu'nun kültürüyle birleştiren Mayalar, zamanla bilimde, sanatta, teknolojide ve Sudoku'da gösterdikleri üstün başarı ile komşuları olan Bizans'ın dikkatini ve nefretini üzerlerine çekmekten kurtulamazlar. Her ne kadar Bizans'ın dost canlısı ve barışsever Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranı olsa da, karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris, Mayalar'ın yükselişini durdurmak için ortalama bir televizyon dizisinin bir sezonunda rastlanacak entrikayı birleştirip haince bir plan yaparlar. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor'u ortadan kaldıracak, ardından da Mayaların bütün kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır. Bu şekilde Bizanslılar Maya kadınlarıyla soylarını ıslah ederken Bizans erkekleri de "yalnızlık Allah'a mahsus" deyip çevre kabilelerin düşük profilli kadınlarıyla birleşecek ve Mayalar'ın kusursuz genleri zamanla sıradan DNA'lara dönüşecektir.

        •  Yakın Tehdit 'Yabancı Film'
          22:00

          Yakın Tehdit 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Joel Schumacher'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Yakın Tehdit", Salı akşamı Show TV'de! Miller ailesi zenginlik ve huzur içinde yaşamaktadır. Kyle Miller büyük paralarla oynayan mücevher sektöründeki bir iş adamıdır; güzel bir eşi Sarah ve ergenlik çağını yaşayan genç bir kızı (Avery) vardır. Fakat bir gün evleri aniden bir grup maskeli adam tarafından baskına uğrar. Başta evin içerisindeki yüksek güvenlikli kasanın içindekileri isteseler de eli silahlı bu adamların Miller ailesinden talepleri daha da fazladır...

        •  Bizans Oyunları 'Türk Filmi'
          23:45

          Bizans Oyunları 'Türk Filmi'

        •  Yakın Tehdit 'Yabancı Film'
          01:45

          Yakın Tehdit 'Yabancı Film'

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)