Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün; Fitoterapist Dr. Hakan Özkul kanser tedavi edilebilir bir hastalık mıdır, 4. evre kanser hastalığından kurtulmak mümkün mü, kısırlık bitkilerle tedavi edilebilir mi sorularını yanıtlıyor, Estetik Uzmanı Neslim Güngen çatlaklar ve gözaltı morluklarına ve tedavi yöntemlerine dair merak edilenleri anlatıyor. Çılgın Sedat ve Mehmet Şef mutfağa giriyor hem kahkahalar havada uçuşuyor hem lezzetler konuşuyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          15:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği çocukların inanılmaz eğlenceli ve müthiş hayal dünyasının keşfedildiği "Çocuktan Al Haberi" kaldığı yerden, tüm heyecanıyla devam ediyor. "Çocuktan Al Haberi"nde çocukların sorulan sorulara bazen sevimli, bazen esprili, bazen de hayal dünyalarındaki gerçekler ile verdikleri cevaplar izleyicileri kahkahaya boğuyor. Miniklerin büyümüş de küçülmüş yanlarını ortaya çıkaran soruların sorulduğu, çocukların verdikleri ya da veremedikleri cevaplarla hem eğlenip güldürdüğü Çocuktan Al Haberi'nde eğlence hız kesmiyor. Çocuktan Al Haberi'nin 4 Ağustos Pazar gününde yayınlanacak yeni bölümünde Hande Yöğen, Deniz Özturhan ve Buse Sinem İren yarışıyor.

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Safir Mavi 'Yabancı Sinema' (TV'de İlk)
          20:00

          Safir Mavi 'Yabancı Sinema' (TV'de İlk)

          Yönetmenliğini Felix Fuchssteiner ve Katharina Schöde'nin yaptığı, Maria Ehrich, Jannis Niewöhner, Josefine Preub gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Safir Mavi", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Serinin ikinci filminde Gwendolyn Shepherd, zamanda yolculuk yapma yeteneğine sahip bir grup olan 12'ler Çemberi'nin son temsilcisi olduğunu öğrenir. Gideon ile ilişkilerinin başladığı dönemlere yolculuk yapar. Aynı zamanda üyesi olduğu Çember'in sırlarını öğrenmeye çalışacaktır.

        •  6 Kişi 'Yabancı Sinema'  (TV'de İlk)
          22:30

          6 Kişi 'Yabancı Sinema' (TV'de İlk)

          Yönetmenliğini Neil Jones'un yaptığı, Martin Kemp, Dani Dyer, Donna Air gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "6 Kişi", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Bir terörist tarafından şantaja uğrayan tetikçi Sam White'ın birbiriyle ilgisi olmayan altı kişiyi altı saat içinde öldürmesi gerekmektedir. Ama olaylar göründüğünden daha fazlasıdır.

        •  Safir Mavi 'Yabancı Sinema'  (Tekrar)
          00:15

          Safir Mavi 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  6 Kişi 'Yabancı Sinema'  (Tekrar)
          02:30

          6 Kişi 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          03:45

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)