Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'e bugün Kalıcı Makyaj Uzmanı Selin Kılıç kalıcı makyaj ile dövme arasındaki fark nedir, kalıcı makyaj yaptırdıktan sonra doğal bir görünüm olur mu, kalıcı makyaj işlemlerinin ne kadar süre kalıcılığı mevcut sorularını yanıtlarken, Şef Erkan Tekin ve Baklava Ustası Recep Barış Türk soğuk sütlü baklava tarifi veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş meme estetiği ile ilgili bilgiler verirken, Fizyoterapist Elif Akıncı kamburluk ve fıtık hakkında bilinmeyenleri anlatıyor. Sevtuğ Kasapbaşoğlu ise Tam Vakti şarkısı ve keyifli sohbetiyle programa konuk oluyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Ata Demirer, Karayip korsanı oldu, Harbiye'yi salladı! Hande Ataizi hakkındaki hangi haberlere ateş püskürdü? Şevval Sam'ın annesi Leman Sam'la düet yaptığı Harbiye konserinden çok özel görüntüler Nebahat Çehre, Beren Saat'e nasıl destek verdi?

        •  Gel Hemşerim  (Tekrar)
          13:00

          Gel Hemşerim (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          15:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği çocukların inanılmaz eğlenceli ve müthiş hayal dünyasının keşfedildiği "Çocuktan Al Haberi" kaldığı yerden, tüm heyecanıyla devam ediyor. "Çocuktan Al Haberi"nde çocukların sorulan sorulara bazen sevimli, bazen esprili, bazen de hayal dünyalarındaki gerçekler ile verdikleri cevaplar izleyicileri kahkahaya boğuyor. Miniklerin büyümüş de küçülmüş yanlarını ortaya çıkaran soruların sorulduğu, çocukların verdikleri ya da veremedikleri cevaplarla hem eğlenip güldürdüğü Çocuktan Al Haberi'nde eğlence hız kesmiyor. Çocuktan Al Haberi'nin 24 Ağustos Cumartesi gününde yayınlanacak yeni bölümünde Çiğdem Öğütçü, Ahmet Burak Aytekin ve Berika Demir yarışıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          00:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          02:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)