Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel aşure yaparken, Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral siyah noktaları yok etmek için basit karışım, cilt kararmalarına karşı doğal maske ve kırışık ciltler için gençlik önerilerinde bulunuyor. Dermatolog Prof. Dr. Meral Şaşoğlu boyalı saçlara nasıl bakım yapılmalı, saç dökülmesi ne zaman dikkate alınmalı, saç dökülmesi nasıl tedavi edilir sorularını yanıtlarken, Diyetisyen Feride Yıldız ise diyetle ilgili merak edilen soruların yanıtları ve Hünkar tatlısı tarifiyle konuk oluyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş'le (Yeni Bölüm)
          09:45

          Zahide Yetiş'le (Yeni Bölüm)

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu cildi bozan besinler neler, beyin sağlığımız için tüketilmesi gereken besinler hangileri sorularını yanıtlarken, Güzellik Danışmanı Ahu Karaduman bölgesel yağlanmanın nedenlerini açıklıyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:15

          Kuaförüm Sensin

        •  Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Damat Bayıldı, yeni haftaya programın en sevilen yarışmacısı kaynana Hülya ve yorumlarıyla herkesin hedefi olan gelini Yeliz ile başlıyor. Geçtiğimiz hafta heyecandan yaptığı şerbeti lavaboya döken Yeliz, bu hafta ne gibi sakarlıklar yapacak? Diğer yarışmacılara vaatte bulunana gelin kaynana bakalım bunu yerine getirebilecek mi? Haftalardır diğer gelinleri eleştiren Yeliz, kendi gününde diğer yarışmacılardan geçerli not alabilecek mi? İki hafta boyunca çeyrek altını kaynanasına kaptıran Yeliz bakalım bu kez eşinden altını alabilecek mi?

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Özel Bölüm'
          20:00

          Çukur 'Özel Bölüm'

          Koçovalılar arka arkaya yaşadıkları acı kayıpların ardından Akın Koçovalı'nın hapishaneden çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşayacak. Ancak Akın'ın aileye gelişi beraberinde pek çok soru işaretini de yaratacak. Azer ve Timsah'la işbirliği yapan Yücel, Koçovalıları yok etmek için elinden geleni yaparken Yamaç, sürpriz planıyla Yücel'e karşı bir adım önde olacak. Çukur'un, İstanbul'un her bir köşesine yayılacağı bölümde görülen yeni bir siyah zarf ise tansiyonu yükseltecek. Bölümün finalinde yaşanan sürpriz gelişmeler 'Çukur'u, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yepyeni bir döneme sürükleyecek. Geçtiğimiz sezon finalinde herkesin terk etmek zorunda kaldığı Çukur'da bu sefer kimlerin kalacağı, kimlerin gideceği ise büyük merak uyandıracak. Çukur Özel Bölümüyle Show TV'de

        •  11 Eylül 'Yabancı Film'
          21:45

          11 Eylül 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Martin Guigui'nin yaptığı, Charlie Sheen, Gina Gershon, Whoopi Goldberg gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "11 Eylül", Pazartesi akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! 11 Eylül olaylarını konu alan film, Dünya Ticaret Merkezi'nin Kuzey Kulesi'nde bir asansörde mahsur kalan beş kişinin yaşam mücadelesini gözler önüne seriyor. Umutlarına tutunup buradan kurtulmaya çalışırken yaşadıkları acı ve bilinmezliğe şahit oluyoruz.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi'
          23:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi'

        •  11 Eylül 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          11 Eylül 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)