Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'e bugün Renkli kültürleriyle Etiyopyalı misafirlerimiz Etiyopya mutfağının ilginç yemekleri ve çılgın danslarıyla konuk olurken, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Kadir Demir yaptığımız hangi beslenme hataları şişkinliğe sebep oluyor, mide ve bağırsakta yaşanan şikayetler genetik olabilir mi, karaciğer yağlanması önlenebilir mi sorularını yanıtlıyor. Güzellik ve İfade Danışmanı Şeyda Söyler microblading kaş uygulamasıyla ilgili bilgiler verirken, Güzellik Uzmanı Özlem Aksünger cilt bakımı hakkında merak edilenleri anlatıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tuğrul Akın ise göze dokunmadan lazer nasıl yapılır, yüksek astigmat lazer ile tedavi edilir mi, hangi durumda akıllı lens uygulanabilir, miyop ve hipermetrop olan biri ikisinden de aynı anda kurtulabilir mi sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Hangi ünlü güzelin gelinliği kaç para? Ünlüler dünyasının ilham veren gelinlikleri hangileri? Beren Saat, Fransız DJ'yle "yasak aşk" yaşıyor mu? Beren Saat ve DJ Maga'nın Çeşme fotoğrafları neden aylar sonra ortaya çıktı? Serenay Sarıkaya önce Aleyna Tilki söyledi, sonra rapçi oldu! Güzel oyuncu mini konser verdiği programda nasıl birbirinden çarpıcı itiraflar yaptı! Nesrin Cavadzade, "Çirkin severim" açıklamasından sonra kendisine gelen "aşk mesajlarını" nasıl esprili bir dille itiraf etti! Tarık Ünlüoğlu'nun cenazesinde tepki çeken görüntüler! Ünlüler vefat eden dostlarının üzüntüsünü yaşarken fırsatçılar nasıl kameralara yakalandı?

        •  Zahide Yetiş'le (Tekrar)
          13:00

          Zahide Yetiş'le (Tekrar)

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Şeref Mollaoğlu'nun planı boşa çıkmış, Kuzey'le Yıldız kaçırılsa da bir araya gelmemiştir. Yıldız, yıllardır Kuzey'le ilgili çıkan dedikodularla uğraşırken bir yenisi daha eklenmiştir. Fakat Kuzey'in şu an için bunlarla uğraşmaya fırsatı yoktur. Çünkü baş düşmanı, evine kadar girmiş; tehlikenin ne kadar büyük olduğunu Kuzey'e hissettirmiştir. Kuzey'in acilen kızlarını güvenli bir yere alması gerekmektedir. Fakat söz konusu Kuzey'in kızları olduğunda hiçbir yer güvenli değildir. Kızlar yine ne yapıp edip başlarını belaya sokacaktır. Yıldız'ın Kuzey'i kaçırdığı dedikodusu köye yayıldığında Yıldız; sabrının sonuna gelmiştir. Yıllardır uğraştıkları yetmiyormuş gibi bu kez de adı başkasıyla anılmaktadır. Köydeki herkes Yıldız yerine konuşmakta, Yıldız yerine düşünmektedir. Artık Yıldız'ın canına tak eder. Genç kadının tek bir çaresi vardır. Yıldız, aşkını kalbine gömüp bulduğu tek çıkış yoluyla her şeyi ve herkesi arkada bırakacaktır.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)