Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "Milföy Mantı", "Kırmızı Cheesecake" ve "Sirkeli Kuğu kurabiye" tarifleri verirken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan gülümseme tasarımında nelere dikkat edilmeli, gülümseme tasarımı hangi tedavileri kapsıyor sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik uygulamalarla ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 7 Ekim Pazartesi günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Psikolog Esra Ezmeci konuk olurken, Bursalı ev hanımları Özlem Yılmaz ve Cavide Güleç birbirinden leziz Bursa yemekleri yapıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Tutar göze dokunmadan lazerin nasıl yapıldığını anlatırken Dr. Feridun Kunak bele kupa çekmenin faydaları nelerdir, evde hazırlanan doğal krem ile bel ağrılarından kurtulabilir miyiz, cilt güzelliğini korumanın formülü var mı sorularını yanıtlıyor. "Zahide Yetiş'le", 7 Ekim Pazartesi saat 09.30'da Show TV'de!

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Burcu Kulat, makyör Ateş Faruk Yılmaz, model Çiğdem Yoluak'tan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Sevil Seçen'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Aslı Gülen'den oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Gülistan Tan'dan oluşan dördüncü takım vaklı saç modelleri ve retro makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 7 Ekim Pazartesi günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Damat Bayıldı'da günün yarışmacıları Songül ve Gülnaz Hanım olacak... 3 haftadır 5 tam altını almak için büyük çaba harcayan gelin ve kaynana, rakipleri tarafından yine eleştirilerin hedefi olacaklar. Geçtiğimiz bölümlerde Gülnaz Hanım oğlunun kendi yemeğini beğenmemesine bir hayli tepkiliydi... Bakalım bu kez Ferdi annesinin yemeğini doğru tahmin edebilecek mi? "Damat Bayıldı" 7 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç'ı Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek. Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu'ya beklemediği bir yerden yardım gelecek. Aliço'nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç'a ulaşmaya çalışacak. Yamaç'ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur'un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın'ın tepkisi ve Yamaç'ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le (Tekrar)
          05:00

          Zahide Yetiş'le (Tekrar)