Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel alerji sorunu yaşayan, parfüm kokularından rahatsız olanlara doğal, organik ve etkili temizlik malzemesi yaparken, Kaş ve Makyaj Uzmanı Fatih Şahin daha aydınlık bir cilt, daha dolgun kaşlar ve daha güzel bir ifade için pratik makyaj tüyoları veriyor. Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör "Rengarenk Gökkuşağı Tostu", "Kuruyemişli Yulaflı Kurabiye" ve "Muzlu Kefirli İçecek" tarifleri verirken, Diş Hekimi Tülay Akkol menopozun diş sağlığına etkileri nelerdir, menopoz diş eti çekilmesine yol açar mı, dolguyla diş uzatılır mı, şeker hastalarına diş tedavisi yapılır mı sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Saç Simülasyon Uzmanı Serhan Bozkurt saç simülasyonu nedir, nasıl uygulanır sorularını yanıtlarken, Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönlerini anlatıyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Burcu Kulat, makyör Ateş Faruk Yılmaz, model Çiğdem Yoluak'tan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Sevil Seçen'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Aslı Gülen'den oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Gülistan Tan'dan oluşan dördüncü takım maskeli balo saç modelleri ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Günün yarışmacıları Yasemin Hanım ve Şerife Hanım... Yasemin'in mutfakta yaptığı her yanlış diğer gelinler tarafından eleştiri aldı. Kaynanaların eleştirilerinden korkan Şerife Hanım ise sessizliğini korumaya devam edecek mi? Yasemin Hanım, yarışmaya annesi ile katılmanın avantajını görebilecek mi yoksa korktuğu başına mı gelecek? Bakalım damat 3 puanı ailesine kazandırabilecek mi?

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Perran Kutman, İlyas Salman gibi usta yer aldığı 1978 yapımı "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor" Salı akşamı Show TV'de! Haylaz öğrencilerle dolu Hababam sınıfına doğulu bir aşiret reisinin oğlu gelir. Yeni öğrenci Bilo, ilk geldiği andan itibaren sınıfın ağası gibi davranır ve işler karışır. Okula yeni gelen sadece Bilo değildir, tam bir erkek düşmanı Hürrem hoca da yenidir okulda.Sınıfta ise herkes tarafından Ayşe ile Ömer'in aşkı konuşulmaktadır. Ve olan olur, Ayşe hamile kalır. Ayşe'nin hamileliğini saklamak hiç de kolay olmayacaktır.

        •  Kolpaçino 'Türk Filmi'
          22:00

          Kolpaçino 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıl İnanç'ın yaptığı, Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Kolpaçino" Salı akşamı Show TV'de! Tayfun, İstanbul'un ünlü suç adamlarından Ateş'in yanında çalışmaktadır. Kendisinden mal çaldığını düşünen Ateş, Tayfun'u 10 gün içinde eksilen mallarını geri getirmek ve 50 bin dolarla cezalandırır. Tayfun bu parayı bulmak için Dolapdereli Sabri'den yardım ister. Sabri ona bu parayı çıkarmanın yolu olarak illegal kumarhane işini önerir. Tayfun bu işe uygun olarak arkadaşı Özgür'ün evini düşünür. Sabri ve Tayfun konuyu Özgür'e açar; Özgür, ailesinin tatile gitmesinden yararlanarak kumar gelirinden belirli bir pay karşılığında evini onlara kiraya verir. Kumarhanenin açılışından kısa süre sonra, İstanbul'un hatırı sayılı isimleri arasında oynanan oyun sırasında başlayan tartışmada Ateş'in yeğeni Hüseyin diğer bir mafya ailesinin başı olan Sırrı'nın ağabeyi Ekrem ve yanındaki adamını öldürür. Sırrı'nın, ağabeyinin öldürülmesinden kendilerini de sorumlu tutacağından korkan Sabri, Tayfun ve Özgür ile oyun sırasında odada olanlar cesetlerden kurtulmaya karar verir. 7 kişilik ekip başlarından geçen maceralardan sonra ormanlık bir alanda cesetlerden kurtulmayı başarırlar, bu arada Sabri ile durumlarının ciddiyetini kavrayamayan Özgür arasında kavgalar yaşanır. Temizlik için döndükleri evde Ekrem'in ağabeyi Sırrı tarafından yakalanırlar ve götürüldükleri çamaşırhanede sorguya çekilirler. Tam bu sırada Ateş ve adamları Sırrı'yı baskına uğratır. Ailelerin birbirlerini yok ettiği çatışmada çamaşır makinesinin içine saklanarak kurtulurlar.

        •  Kolpaçino 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:00

          Kolpaçino 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)