Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'e bugün Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Rıfat Can Öztürk "Doğal bebek şampuanı" tarifi, doğru bebek yıkamanın püf noktaları ve sık hastalanan çocuklar için ev yapımı tarifleriyle konuk olurken, İşletmeci Kaan Canberk ve Şef Fatma Ayrıç "Cheddarlı patatas bravas"," İspanyol kalamar sandviç" ve birbirinden güzel "Tapas" tarifleri veriyor. Modacı, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk bu yıl triko modasında neler karşımıza çıkacak, trikolar nasıl kombinlenebilir, sezonun moda renkleri neler olacak sorularını yanıtlarken, Diyetisyen Mehtap Yakut ideal kilomuzla ilgili bilgiler veriyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Hande Ataizi kendisini neden "Ben bir paketim" diyerek tanımladı? Ebru Şallı evliliği sonrası eşi Uğur Akkuş'la ilk kez ortaya çıktı! Photoshop olayını abartan ünlüler kimler?

        •  Zahide Yetiş'le (Tekrar)
          13:00

          Zahide Yetiş'le (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "SADECE SEN OL, BU BANA YETER!" Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Ağlatır'ın 6. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Ada ve Yusuf'un aşk dolu anlarının ekrana geldiği tanıtımda ikilinin mutlulukları gözlerinden okunuyor. Yusuf'un sevgiyle Ada'ya baktığı duygusal tanıtımda Ada'nın, "Sadece sen ol, bu bana yeter!" sözleri dikkat çekiyor. Taşradan İstanbul'a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır, her Pazar Show TV'de ekrana geliyor. AŞK AĞLATIR'IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Nalân ve Mert'in öpüştüklerini gören Ada, Nalân'la yüzleşir. Nalân, Ada'nın gördüklerini Yusuf'a anlatmasına engel olmaya çalışır. Ada Yusuf'a bu gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalırken kötü bir sürpriz onu beklemektedir; Mustafa, İstanbul'a gelmiştir. Diğer yanda Nihal ve Yıldırım, Ada'nın geçmişiyle ilgili çok önemli bir sırrı fark eder. Yıldırım, Ada'ya kim olduğunu söyleme kararı alır. Yusuf ise kalbine daha fazla söz geçiremeyeceğini anlar, Nalân'dan ayrılıp Ada'yla birlikte olmaya karar verir. Ancak Ada'yla konuşmaya giderken beklemediği bir görüntü karşısında şok olur.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          05:00

          Pazar Sürprizi (Tekrar)