Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Kadir Demir hangi hatalar besin zehirlenmesine yol açıyor, meyve-sebzeler nasıl yıkanmalı, tavuk, et, balık pişirilirken nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlarken, Azerbaycan'ın sevilen şarkıcısı Aygül Seferova "Neyledi" ve "Aşkım" şarkılarını seslendiriyor. Koçluk Eğitmeni Berna Türköver koçluk nedir, koçluğa neden ihtiyaç duyulur, kurumlar veya şirketler koçluk çalışmalarına ihtiyaç duyar mı, koçluk bize hayatımızın hangi alanlarında katkı sağlar sorularını yanıtlıyor. Sesiyle herkesi mest eden başarılı şarkıcı Aslı Şahin keyfinize keyif katacak şarkılar, "Hadi yarim" ve"Nar ağacı - halkalı şeker" şarkılarıyla konuk oluyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Evrim Akın İle Ev Kuşu
          13:15

          Evrim Akın İle Ev Kuşu

        •  Emine 'Türk Film'
          14:30

          Emine 'Türk Film'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Cumartesi günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye âşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        •  Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'
          16:30

          Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Mürüvvet Sim gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Beyoğlu Güzeli" Cumartesi günü Show TV'de! Ailesiyle birlikte çadır tiyatrosunda çalışan genç kızla, tıp tahsili yapan delikanlı rastlantı sonucu tanışırlar. Genç kız önceleri kimliğini saklasa da, daha sonra genci çadır tiyatrosuna davet eder ve Beyoğlu güzeli Alev kimliğiyle karşısına çıkar.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey yine yapacağını yapmış, Yıldız'ın hayalleriyle oynamayı başarmış, onu yine derinden yaralamıştır. Ama bu kez Kuzey'in gerçekten suçu yoktur. Neler olduğunu, ne yaptığını hatırlamıyordur bile. Ancak Yıldız'ın artık kendini onaracak ne gücü vardır ne de böyle bir isteği. Kuzey defterini sonsuza dek kapatacaktır, kararlıdır. Fakat Kuzey de artık son derece kararlıdır. Ne yapıp edip Yıldız'a aşkını inandıracak, kaybolan yıllarını geri alacaktır. Yıldız'ın yıllardır beklediği an gelip çatmıştır. Bundan sonra Kuzey, aşkı için divane olacak, biraz da o aşk acısı çekecektir. Kuzey, Yıldız'ı için dağları bile delmeye hazırdır, kendinden o kadar emindir. Kuzey kendinden ne kadar eminse, Yıldız da o kadar kararlıdır. Bu git gelli ilişki, iki ailenin de ayarlarıyla oynamaya devam etmektedir. Eski küsler barışsa da bu sefer yeni ayrılıklar, yeni küskünlükler gündeme gelir. Bu gidişata bir son vermek isteyen Kuzey'in kızları herkesin bir arada olacağı, eski ve yeni küslerin barışacağı bir organizasyon düzenler. Kuzey ve Yıldız, başlamak için tam yirmi yıl bekleyen aşk hikayesine sonunda başlayacaklar mıdır?

        •  Türkler Çıldırmış Olmalı 'Türk Filmi'
          00:15

          Türkler Çıldırmış Olmalı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Aslan'ın yaptığı, Tuba Ünsal, Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Oya Aydoğan, Ruhi Sarı, Kadir Çöpdemir, Durul Bazan, Zeynep Beşerler, Erdal Tosun ve Erdem Akakçe gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Türkler Çıldırmış Olmalı" Cumartesi gecesi Show TV'de! Film Türkiye'nin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Korsanlar işadamı için Türkiye'den yüklü miktarda fidye istiyorlar. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar veriyor. Ancak bir diplomatın önerisi dikkate alınarak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de 'Her Türk asker doğar' sözünden yola çıkarak illegal bir tim oluşturuluyor. Bir hafta gibi kısa bir sürede operasyon için bu ekibi eğitmek timin liderleri Albay Mehmet Kara ve onun güzelliği kadar sertliği ve disiplini ile de tanınan kızı, yüzbaşı Asena (Zeynep Beşerler)'ya düşer. Eğitimden sonra Güney Afrika'ya bırakılan ekip Somalili korsanlar ve Afrikalı yerliler ile mücadele ederler, maceradan maceraya koşarlar... Afrikalı yerli kabilenin şamanı (Kadir Çöpdemir)'de onlara bu maceralarında yardımcı olur. Bu arada Somalili korsanların lideri Adbul Hasbi Aden (Erdal Tosun), Türk işadamı Fahri Bayer'in (Levent Özdilek) ve eşi Şenay Bayer'in (Oya Aydoğan) kızları Tuğçe'ye (Tuğba Ünsal) aşık olur.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)