Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Pasta Tasarımcısı Tuğba Ünal çocuklarınızla beraber yapabileceğiniz şeker hamuru ve ev yapımı butik kurabiye tarifleri verirken, Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ceyda Mumcuoğlu yaşlanmayı geciktirmek için neler yapılmalı, Mezoterapi nasıl etki gösterir, dolgu ve botoks hangi sorunlar için kullanılabilir sorularını yanıtlıyor. Kalıcı Makyaj Uzmanı Beyhan Ateşoğlu kaş tasarımı hakkında merak edilenleri anlatırken, Theta Healing Bilinçaltı Uzmanı Özlem Derin "Theta healing" ile ilgili bilgiler veriyor. Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci gülüş tasarımı yaparken nelere dikkat edilmeli, mikroskopik diş hekimliği nedir, lamine porselen nasıl yapılır, çocuklar diş hekimi korkusunu nasıl yenebilir sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'
          13:00

          Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkis gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Cumartesi günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alevin kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye birşey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız'ın yirmi yıldır hayalini kurduğu an gelip çatmış, Yıldız dünyanın en mutlu kadını olmuştur. Ama Şule'nin gelişiyle birlikte dünyası başına yıkılmıştır. Çünkü Şule sadece Kuzey'i terk edip giden, sorun teşkil etmeyecek olan bir eski eş değildir. Kuzey için ne kadar önemsiz olursa olsun Kuzey'le Şule kâğıt üzerinde hala boşanmamıştır. Kuzey'in bile nerdeyse unuttuğu bu bilgi, Yıldız'ı dumura uğratır. Bir kere daha aldatılmış, bir kere daha hevesleri yarıda kalmıştır. Yıldız'ın payına hep gözyaşı düşmektedir. Artık gerçekten her şeyden vazgeçecektir. Kuzey, Yıldız'ı ikna etmek için, Yıldız'ı kendine inandırmak için her şeyi yapar. Ama Yıldız'ın ikna olmaya niyeti yoktur. Kuzey, bir taraftan aşkı için mücadele ederken bir taraftan Şule'yi ikna etmeye çalışır. Şule'nin şimdilik sorun çıkarmaya niyeti yoktur. Uzlaşma içinde bir ayrılıktan başka bir beklentisi yoktur. Kuzey, bu yüzden tüm enerjisini Yıldız'a yoğunlaştırır. Yıldız Nuh der, peygamber demez. Tekrar tekrar yara almaktan fazlasıyla yorulmuştur. Bu yüzden, bu duruma kesin bir son vermek için büyük bir karar verir. Peki, bu hamlesi, Kuzey'i durdurmaya yetecek midir?

        •  Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'
          00:15

          Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Alper Babayağmur'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayri, Goncagül Sunar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Her Şey Mümkün" Cumartesi gecesi Show TV'de! Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)