Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Sesiyle herkesi derinden etkileyen başarılı şarkıcı Seccad Mehmedi sevilen şarkılarını söylerken, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Kübra Boynukalın azalmış yumurtalık kapasitesi kısırlık nedeni midir, kısırlığa neden olan sebepler neler, tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında hastalar ne yapmalı sorularını yanıtlıyor. Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör "1 Yaş Sonrası Çocuklar İçin Neşeli Peynirli Krep", "Sağlıklı Omlet" ve "Rengarenk Kahvaltı Tabağı" tarifleri verirken, Diş Hekimi Tülay Akkol çene sıkma sorunu ile ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikâyeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"de bugün; tostlarıyla tanınan Erol Usta, Psikolog Esra Ezmeci, Uzman Estetisyen Yasemin Miras konuk olurken, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik dirençli çarpıntı nedir, dirençli çarpıntı nasıl tedavi edilir sorularını yanıtlıyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Emine Gök makyör Burak Bayraktar, model Şule Turan'dan oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır makyöz Melek Gültekin model Çiğdem Talan'dan oluşan ikinci takım, kuaför Veli Taşağıl makyöz Neslihan Aydın, model Sena Yıldız'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Özge Kılıç'tan oluşan dördüncü takım yaşlandırma saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Bizim Köyün Şarkısı 'Türk Filmi'
          20:00

          Bizim Köyün Şarkısı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Tuğçe Soysop'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Dora Dalgıç, Tansel Öngel, Güneş Sayın, Sezai Aydın, Aslı Omağ, Eda Döğer, Alperen Efe Esmer, İhsan Berk Aydın, Taha Sönmezışık oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Bizim Köyün Şarkısı", Salı akşamı Show TV'de! İstanbul'da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte olmaya çalışırken birbirinden komik durumlara düşer. Sonunda şehirden uzakta edindikleri arkadaşları onlara dostluğun önemini gösterecektir. Çınar ve Zeynep köy hayatına alışabilecek midir? Peki, yeni arkadaşlarıyla müzik yarışmasında şehirlileri alt edip hayallerine kavuşabilecekler midir? Güldür Güldür yazar ekibinin kaleminden çıkan ve şehir hayatından uzakta, dostluğun ve hayallerin hikâyesini anlatan Bizim Köyün Şarkısı, izleyiciyi çocukların eğlenceli, müzikli dünyasına götürüyor. Her yaştan izleyiciyi kahkahaya boğacak filmin başrollerinde, Güldüy Güldüy Çocuk oyuncuları yer alıyor.

        •  Moskova'nın Şifresi: Temel 'Türk Film'
          22:15

          Moskova'nın Şifresi: Temel 'Türk Film'

          Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı, Alper Kul, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı, Salih Kalyon, Ayşegül Günay, İsmail Hakkı, Çetin Altay, Necip Memili gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Moskova'nın Şifresi: Temel" Salı akşamı Show TV'de! Temel, Sümela Manastırı'ndaki şifreyi çözüp, hazineyi bulmuş ve sevdiği kadına kavuşmuştur. Tabii, Temel böyle zannetmektedir. Gerçekte, belalı Rus mafyası Korkunç İvan'ın adamları bir değiş tokuş sırasında, Temel'in yol açtığı bir yanlış anlama sonucu Türk mafyasıyla çatışmış, birbirlerini öldürmüş ve o sırada Temel kazdığı çukurdan çıkan Rus mafyasına ait altınları, Sümela'nın hazinesi zannederek almıştır. Altınlarına el konulan ve adamları öldürülen Rus mafyasının lideri Korkunç İvan çıldırmıştır. Korkunç İvan, en acımasız adamı Abromoviç'i, Temel'i öldürmesi için Trabzon'a yollamasıyla başlar. Temel bütün bu silâhlı saldırılardan bazen saflığı ve şansının, bazen arkadaşlarının yardımları sayesinde kurtulur; bir süre sonra peşinde birilerinin dolandığını hisseder ve Abromoviç'i yakalayıp hesap sormak için arkadaşı Turgay'la birlikte Moskova'ya gider. Fakat yakalanırlar. Temel'in Moskova'da olduğunu öğrenen karısı Zuhal, onun bir kadın için orada olduğunu düşünerek Rusya'ya gider. Temel'i öldürmeyi düşünen Zuhal onu Rus mafyasının elinden kurtarır. Yolları Trabzon havaalanında ayrılır. Zuhal, annesinin evine giderken Temel boynu bükük kalakalır. Temel sevdiği kadına tam ulaşmışken yine kaybetmek üzeredir. Peki "Moskova'nın Şifresi" iki aşığın kavuşmasına yardımcı olacak mıdır?

        •  Moskova'nın Şifresi: Temel 'Türk Film' (Tekrar)
          00:15

          Moskova'nın Şifresi: Temel 'Türk Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)