Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Astrolog Mine Ölmez hangi burç hayatının aşkıyla karşılaşacak, hangi burç harcamalarına dikkat etmeli, Merkür retrosunun hayatımıza etkileri neler sorularını yanıtlarken, Güzellik Uzmanı Deniz Kural iğnesiz mezoterapi, ozonla vitamin tedavisi ve kolajen maskesi ile ilgili bilgiler veriyor. Romatolog Prof. Dr. Ömer Kuru bel ağrısının sebeplerini anlatırken, "Bu ne biçim aşk" şarkısıyla çok sevilen şarkıcı Neby, keyifli sohbeti ve samimi itiraflarıyla konuk oluyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hilal Mocan tuvalet hijyeni neden çok önemli, hijyenik olmayan okul tuvaletleri çocukları nasıl etkiler, çocuklara hijyen konusunda nasıl eğitim verilmeli sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Yalancı Yarim 'Türk Filmi'
          13:00

          Yalancı Yarim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Cumartesi günü Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin Abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de Abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan Abisi Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey'le yirmi yıldır hayalini kurduğu anda Şule'nin gelişiyle dünyası başına yıkılan Yıldız, gözyaşlarına hâkim olamadı. Kuzey'le Şule'nin kâğıt üzerinde hala boşanmadığını öğrenen Yıldız'ın hevesleri bir kez daha yarıda kaldı. Kuzey ise Yıldız'ı kendine inandırmak için her şeyi yaptı fakat Yıldız'ın ikna olmaya niyeti yoktu. Kuzey, bir taraftan aşkı için mücadele ederken bir taraftan Şule'yi ikna etmeye çalıştı. Şimdilik sorun çıkarmaya niyeti olmayan Şule, uzlaşma içinde bir ayrılıktan başka beklentisi olmadığını Kuzey'e söylese de Yıldız'a anlattıkları bambaşkaydı. Kuzey, boşanma işlemlerini bir an önce başlatmak isterken, bir yandan da tüm enerjisini Yıldız'a yoğunlaştırdı. Yara almaktan fazlasıyla yorulan Yıldız, bu duruma kesin bir son vermek için köye, babasının evine dönmeye karar verdi. Fakat bu hamlesi Kuzey'i durdurmaya yetmedi. Kuzey, Yıldız'ı kaçırmaya karar verdi.

        •  Vay Arkadaş 'Türk Filmi'
          00:15

          Vay Arkadaş 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, Ali Atay, Mete Horozoğlu, Fırat Tanış, Demet Evgar, Rasim Öztekin, Mustafa Üstündağ, Erdal Tosun, Bülent Çolak, Pamela Spence, Ececan Gümeci, Fırat Doğruoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Vay Arkadaş", Cumartesi gecesi Show TV'de! İstanbul'un kenar mahallerinden birinde yaşayan üç arkadaş Manik, Tik ve Dildo'nun, mahallenin dışına pek taşmayan sıradan ama kendi içlerinde hareketli bir şekilde devam eden heyecan, macera ve kahkaha dolu hayatlarını anlatan hikâyesi.

        •  Vay Arkadaş 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Vay Arkadaş 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)