Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün KBB Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan baş ağrısı sinüzit belirtisi midir, sinüzit belirtileri nelerdir, sinüzit nasıl tedavi edilir, koku alma bozukluğunun sebepleri neler olabilir sorularını yanıtlarken, İşletmeci Cemil Şenol takıda 2019-2020 trendlerini anlatıyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Serkan Öztürk 3d dudak dolgusu, dudak renklendirme ve dudak gençleştirme gibi işlemlerin detaylarını verirken, Bioenerji Uzmanı Uğur Topbaş bioenerji seansları hakkında merak edilenleri paylaşıyor. Akıl, Zeka Oyunları Eğitmeni Songül Alka zeka oyunlarında yaş sınırı var mı, zeka oyunlarının dikkat eksikliğine katkısı var mı, zeka oyunları akademik başarıya katkı sağlar mı sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Hasret 'Türk Filmi'
          13:00

          Hasret 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Emel Sayın, Engin Çağlar, Orçun Sonat gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Hasret" Cumartesi günü Show TV'de! Genç ve güzel bir assolist ile bir kemancının aşkını anlatan Hasret'te; genç assolist Alev, iş adamı Adem ile tanışır. Adem, Alev ile evlenmek ister. Alev'in annesi de bu hayırlı kısmeti kaçırmak istemez ve kızına evlenmesi için ısrar eder. Diğer yandan Alev'in kemancısı Ferdi de Alev'i sevmektedir. Alev'in evleneceğini öğrenince işi bırakmayı istese de, son konserde Alev duyma yetisini kaybedince bu düşüncesinden vazgeçer. İşini kaybeden Alev, artık bir tercih yapmalıdır.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          15:15

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Sonunda amacına ulaşan Kuzey, Yıldız'ı kaçırdı. İki aşık nihayet gözlerden uzak ve baş başa kalmayı başardı. Kuzey, Yıldız'ın kalbini fethetmeye kararlıydı. Tüm şartlar Kuzey'in lehineydi fakat o bunu fırsata çevirmeyi bildi. İki aşığın aralarındaki buzlar erimeye başladı. Feride'yi kaçıran Ömer, ona evlenme teklifi etti. Ömer'in teklifini kabul etmeyen Feride, Ömer'in babasıyla karşı karşıya geldi. Kaçan ve kaçırılan sadece Kuzey'le Yıldız değildi. İçlerinde en azimlisi, kaçırma işini en çok ciddiye Pembe, doktoru kaçırmak için büyük bir organizasyona girişti. Makûs talihini yeneceğine inanan Pembe, bu kez de babasına yakalandı. Kuzey, Yıldız'la aralarındaki buzları eritmeye çalışırken bir yandan da Şule cephesinde mücadeleye devam etti. Şule, Kuzey'e boşanmak istemediğini söylerken, Gökçe de anne ve babasına rest çekti. Gökçe'nin, Şule'nin boşanmak istemediğini Yıldız'a söylememesi için Kuzey, Nahide'den yardım istedi. Mine ve Feride'yi de muhbirlik yapmaları için Şule'nin yanına gönderdi. Kuzey, Yıldız'la arasına girecek tüm engelleri bertaraf etmek için herkesi organize etse de Yıldız'ın kapısına gelen Gökçe'yi engelleyemedi. Peki Gökçe, Yıldız'a gerçekleri söyleyecek miydi?

        •  Efsane Yumruk 'Yabancı Film'
          23:45

          Efsane Yumruk 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Kaige Chen'in üstlendiği, Baoqiang Wang, Xuejian Li, Wei Fan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Efsane Yumruk", Cumartesi gecesi Show TV'de! Ustası tarafından hayatı öğrenmek adına şehre gönderilen Boss Zha, kendi topraklarından uzaklaşmaya ve yeni ortamlar gördükçe yabancısı olduğu bu dünyadan korkmaya başlar. İhanetin, düşmanlığın ve sadakatsizliğin yaşandığı bu yer Boss için oldukça farklıdır. Zira kendi topraklarında kimse yalan söylemez, ihanet etmez ve istedikleri için insanlar yanlış yollara başvurmaz. Hocasının isteği üzerine geldiği bu yerde bir süre daha mecburen kalmak zorundadır. Çünkü gerçekleri öğrendiği bu dünya aynı zamanda Boss'a dövüşün güzel ayrıntılarını da sunacaktır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)