Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Katmer Ustası Ömer Aksu Gaziantep'in meşhur katmerini yaparken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel çocukların çok seveceği "Ayıcıklı Kurabiyeler" tarifi veriyor. Diş Hekimi Sema Saçlı "Bir engel de diş olmasın" projesi ile ilgili bilgiler verirken, KBB Uzmanı Op. Dr. Oğuzhan Oğuz burun estetiğiyle sinüzit, horlama gibi sorunlar düzelir mi, burun estetiği her mevsim yaptırılabilir mi, burun estetiği, alerjisi olanlara çözüm mü sorularını yanıtlıyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Aret Kamar erkeğe bağlı kısırlık sıklığı ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"ye bugün; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Taha Mehmetoğlu konuk olurken, Prof. Dr. Oğuz Özyaral evlilik hazırlığı yapan çiftlere önerilerde bulunuyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Dilan Özkaya'dan oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır makyöz Melek Gültekin model Gökçen Derbeder'den oluşan ikinci takım, kuaför Veli Taşağıl makyöz Neslihan Aydın, model Emine Sağır'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Hasan Ağın, makyör Tevfik Bozdağ ve model Beste Tezcan'dan oluşan dördüncü takım dantel şıklığına yakışan saç ve makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülen Gözler 'Türk Filmi'
          20:00

          Gülen Gözler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Çarşamba akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyün'den İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir.

        •  Şevkat Yerimdar 2 'Türk Filmi'
          22:15

          Şevkat Yerimdar 2 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı, Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Mustafa Bilgin, Aslı İnandık, Cezmi Bakın, gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Şevkat Yerimdar 2" Çarşamba akşamı Show TV'de! Şevkat, düğün yapmak için dedesinden kalan evini satmak üzere Ankara'ya gider. Niyeti evi satıp hemen dönmektir fakat talihsiz aşık Sarper arabasının önüne atlayınca Şevkat'in Planları altüst olur. Şevkat, kız tarafından dayak yiyen Sarper'in hesabını sormak için kahveyi basar ve macera başlar...

        •  Şevkat Yerimdar 2 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:15

          Şevkat Yerimdar 2 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)