Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Fatih Sarp "Sahine", "Murtuğa","Van cacığı" ve tadına doyulmaz yöresel Van lezzetlerinin tarifini verirken, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Meryem Kürek Eken polikistik over sendromu hakkında bilgiler veriyor. Saç Simülasyonu Uzmanı Serkan Bozkurt saç simülasyonu hakkında merak edilenleri paylaşırken, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Tuna Bilecik obezitede tedavi seçenekleri neler, obezite cerrahisi kimlere uygulanır, obezite ameliyatı sonrası süreç nasıl işliyor sorularını yanıtlıyor. Moda sektöründe girişimci iş kadını Nevra Tuncer ise bu sezonun öne çıkan parçalarını anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Sev Kardeşim 'Türk Filmi'
          13:00

          Sev Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Cumartesi günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey, Şule'nin boşanmak istemediğini Yıldız'a söylemeye gelen Gökçe'ye engel oldu. Çünkü Yıldız'ın bu gerçeği öğrenmesi Kuzey'e bir daha güvenmemesi anlamına gelecekti. Gökçe'nin konuşmaması için elinden geleni yapan ve başarılı olan Kuzey, Sefer'i engelleyemedi. Şule'nin boşanmak istemediğini öğrenen Yıldız, öfkeden deliye döndü. Kuzey'in Yıldız'ın güvenini kazanmak için attığı tüm adımlar bir bir boşa çıktı. Pes etmeye niyeti olmayan Kuzey hasta olunca, Yıldız dayanamayıp yardım etti. Aşıkların arasına engel olan buz dağı erimeye başladı. Kuzey ve Yıldız'ı ayırmak için elinden geleni yapan Şule, Yıldız'ın kapısını çaldı. Kuzey'in karşısında boşanma kağıdını Yıldız'a veren ve sözleriyle Yıldız'ı sinirlendiren Şule amacına ulaştı. Kimsenin beklemediği bir şey yapan Yıldız, işi zora soktu. Yıldız, sinirlerine hakim olamayıp boşanma kağıdını yırtınca, Şule boşanmaktan vazgeçti. Şule'nin oyununa gelen Yıldız, Kuzey'in sert tepkisiyle karşılaştı. Final sahnesinde Kuzey'in, "Sen beni istiyor musun, istemiyor musun?" sorusuna Yıldız'ın vereceği cevap merak konusu oldu.

        •  Takiptekiler 'Yabancı Film'
          00:15

          Takiptekiler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Daniel Benmayor'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Taylor Lautner, Marie Avgeropoulos ve Adam Rayner gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Takiptekiler", Cumartesi gecesi Show TV'de! New York'lu Cam, bisikletli kuryedir. Başı mafyayla dertte olan Cam, teslimat yaptığı sırada gizemli güzel Nikki'ye çarpar. İkili kısa süre sonra kendilerini tehlikeli bir aşkın içinde bulurlar.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)