Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Kişisel Gelişim Uzmanı Derya Öztürk sayılarla terapi nasıl yapılır, sayılarla terapi bizi nasıl yönlendirir, sayıların enerjisiyle ilişkiler düzeltilebilir mi sorularını yanıtlarken, Modacı ve Tasarımcı Naciye Utaş 2020'deki gelinlik modasının nasıl olacağını anlatıyor. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Kemal Sarıca böbrek ve idrar yolları hastalıklarının tedavi yöntemlerini paylaşırken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hüseyin Cengiz rahim sarkması ile ilgili bilgiler veriyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Hüseyin Kara ise altın iğne tedavisi ile ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Sultan 'Türk Filmi'
          13:00

          Sultan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Cumartesi günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğince gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Boşanma kâğıdını yırtan Yıldız'ın tepkisi işleri daha da zora soktu. Yıldız'dan bir tercih yapmasını isteyen Kuzey ona rest çekti. İkili küserken, Yıldız'ın bir türlü güvenini kazanamayan Kuzey gitmeye karar verdi. Duruma el koyan Nahide, âşıklara 20 yılın sınavını yapmaya karar verdi. Uzun ve zorlu geçecek bir güven testine maruz kalacak Kuzey'in bu test sürecinde de hakem olarak yanında Sefer olacaktı. Ne yazık ki Sefer'in rolü hakemlikten çok daha fazlası oldu. Sefer, Kuzey-Yıldız aşkı uğruna fedakârlığa ve acı çekmeye devam etti. Kuzey, birbirinden zorlu aşamaları adeta bir savaşçı edasıyla geçip, test sürecini zaferle sonlandırdığında büyük hayal kırıklığına uğradı. Çetin, Feride'yi elde etmek için Kuzey ve Şule'ye ayrı ayrı tekliflerle gitse de ağzının payını aldı. Yıldız, güven testinin tüm aşamalarını geçen Kuzey'in, Şule'den boşanmasını istedi. Kuzey, boşanmanın bir yolunu bulmak zorundaydı. Çünkü Şule'yle evli olduğu sürece Yıldız'ın güvenini kazanamayacak, eskisi gibi olamayacaklardı. Yıldız, Kuzey'den ihanet belgelerine ulaşması için, Şule'nin sevgilisinin yanına gitmesini istedi. Gururu kırılan Kuzey öfkesine hâkim olamadı ve artık bu hikâyede olmadığını söyledi. Kuzey'in, "Ben artık yokum!" sözleri üzerine gözyaşlarına boğulan Yıldız'ın tepkisi ne olacaktı?

        •  Yakın Tehdit 'Yabancı Film'
          00:15

          Yakın Tehdit 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Joel Schumacher'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Yakın Tehdit", Cumartesi gecesi Show TV'de! Miller ailesi zenginlik ve huzur içinde yaşamaktadır. Kyle Miller büyük paralarla oynayan mücevher sektöründeki bir iş adamıdır; güzel bir eşi Sarah ve ergenlik çağını yaşayan genç bir kızı (Avery) vardır. Fakat bir gün evleri aniden bir grup maskeli adam tarafından baskına uğrar. Başta evin içerisindeki yüksek güvenlikli kasanın içindekileri isteseler de eli silahlı bu adamların Miller ailesinden talepleri daha da fazladır...

        •  Yakın Tehdit 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Yakın Tehdit 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)