Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Gayrimenkul ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım yabancı yatırımcılar gayrimenkulde neden Türkiye'yi tercih ediyor, yabancı yatırımcının Türkiye'deki gayrimenkul fiyatlarına etkisi nasıl, yatırımını gayrimenkul sektörüne yapmak isteyenler nelere dikkat etmeli sorularını yanıtlarken, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Faruk Şahin migren ve fibromiyaljinin tedavisi hakkında bilgiler veriyor. İş Adamı, Fenomen, Şarkıcı Mr. Jade nasıl 25 kilo verdiğini, sosyal sorumluluk projelerini ve yeni çalışmalarını anlatırken, Yaşam Koçu Aysin Tunçel yeni yılda hayalini kurduğumuz hayatı nasıl kendimize çekeriz, yeni yıl öncesi enerjimizi nasıl yükseltebiliriz, evlenmek isteyenlerin özellikle yapması gerekenler neler sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:15

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        •  Emine (Yerli Sinema)
          14:15

          Emine (Yerli Sinema)

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Pazar günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye âşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        •  Feryat (Yerli Sinema)
          16:15

          Feryat (Yerli Sinema)

          Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Feryat" Pazar günü Show TV'de! Sevdiği adamın kötülüğüne maruz kalan Feride sonrasında babası da evlatlıktan reddeder. Bir çadır tiyatrosunda şarkıcılık yapmaya başlar. Yıllar sonra tiyatro Feride'nin memleketine de uğrar. Burada Feride, Ferdi adında bir üniversite öğrencisiyle tanışır. Birbirlerine âşık olurlar. Ancak Feride gerçek kimliğini Ferdi'den saklar. Tiyatro başka bir şehre gideceği zaman Ferdi'ye bir mektup bırakarak ondan ayrılır. Yıllar sonra Feride ünlü bir şarkıcı olur. Bu sayede Feride ile Ferdi'nin yolları tekrardan kesişecektir.

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Aşk Ağlatır 'Dizi' (Final)
          20:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Final)

          Öfkeden gözü dönen Yusuf'un, Ada'yı Rüzgar'ın yanından götürdüğü tanıtımda Mert'in yerde can çekiştiği anlar heyecanı yükseltiyor. Ada'yı korumak isteyen Hünkar Balaban'ın, kendisini Rüzgar'ın silahının önüne attığı tanıtımda Ada'nın Yusuf'a, "Sen benim bütün hayallerimi gerçekleştirdin!" sözleri dikkat çekiyor. AŞK AĞLATIR'IN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Nalân'dan Ada'nın Rüzgâr'la evlenmek üzere olduğunu öğrenen Yusuf, deliye döner. Ada'nın servetinin peşine düşen İsmail ise Erdem'in karısına ulaşmak için çıktığı yolda Hünkâr'la karşılaşınca büyük bir şok yaşar. Hünkar, ona Ada'ya yaptıklarının hesabını sorar. Ada'nın sevdiklerinin zarar görmemesi için kendisinden vazgeçtiğini öğrenen Yusuf, onu Rüzgâr'ın ellerinden kurtarmak için hemen harekete geçer. Yusuf ve sevdiklerinin hayatı için Rüzgâr'la evlenmeyi kabul eden Ada'yı babası ile ilgili çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Diğer yandan Zeynep ise kocasının kendisine söz vermesine rağmen neden yeniden Özben'lerin peşine düştüğünü sorgulamaya başlar. Hünkâr'ın Ada ile ilgili sırrını öğrenmeye çok yaklaşır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)