Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Türk Çoban Köpekleri Yetiştiricileri Tuna Balta, Metin Çiçek, Emrah Fırat Tanrıverdi Türk çoban köpekleri nasıl yetiştiriliyor, nasıl bakım yapılıyor sorularını yanıtlarken, Güzellik Uzmanı Tuğçe Koca buz lazer epilasyonun avantajlarını anlatıyor. Robotik Cerrahi ve Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Volkan Tuğcu mesane kanseri hakkında merak edilenleri paylaşırken, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çarşıbaşı 2020 makyaj trendlerini anlatıyor. Romatolog Ömer Kuru romatoid artrit hastalığının belirtilerini anlatırken, Bioenerji Uzmanı Nilgün Oygur bioenerji nedir, bioenerji nasıl geliştirilir, çakraların dengelenmesi neden önemlidir sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:00

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        •  Son Hıçkırık 'Türk Filmi'
          14:00

          Son Hıçkırık 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Son Hıçkırık" Cumartesi günü Show TV'de! Birbirlerini seven Kenan ve Nalân evlenmeye karar verir. Fakat Nalân'a âşık olan İlhami, sevdiği kadının evleneceğini duyunca çılgına döner. Evlenmelerini engellemeye karar veren İlhami, nikâh kıyılacağı sırada Nalân'ı öldürür. Kenan, eşinin ölümünün ardından uzun süre yasını tutar. Konakta uzun süre yalnız yaşayan Kenan, Yıllar sonra Nalân'ın yeğeni Handan'ı evlat edinir. Konakta yaşamaya başlayan Handan bir süre sonra İlhami Bey'in oğlu Ferit'e âşık olur. Fakat Kenan, bu aşka karşı çıkacaktır.

        •  Yalancı Yarim 'Türk Filmi'
          16:00

          Yalancı Yarim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Cumartesi günü Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin Abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de Abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan Abisi Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız, Kuzey'in güvenini kazanamasa da kızların güvenini kazandı. Kızlarının Yıldız'ın tarafında olmasına sinirlenen Şule, giderek daha tehlikeli olacağının sinyallerini verdi. Kuzey-Yıldız savaşı ise giderek kızışmaya başladı. Kuzey, Yıldız'ı en zayıf noktasından vurup onu delirtti. Bu hamleyle deliren Yıldız, Kuzey'i buna bin pişman etti. İki inatçı keçi birbirlerinden kıyasıya öç almak ve birbirlerini pes ettirmek için elinden geleni yaptı. Kızlar ve Nahide, Kuzey'le Yıldız'ın arasını yapmak için yardım etse de Kuzey'in inadı kırılmadı. Ava giden Sefer ve Kuzey'in karşılarına ayı çıktı. Kuzey kaçarken, ayıya yakalanan Sefer'i kurtaran Yıldız oldu. Final sahnesinde Yıldız ve Kuzey bir kez daha karşı karşıya geldi. Kuzey, Yıldız'ın tüm çabalarına rağmen onu affetmedi.

        •  İşe Yaramazlar 'Yabancı Film'
          00:15

          İşe Yaramazlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Tony Bui'nin yaptığı, Peter Broke, James Caan, Noel Clarke, Kevin Dillon gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "İşe Yaramazlar", Cumartesi gecesi Show TV'de! Ünlü hacker Drew Reynolds, uzun uğraşlar sonucu CIA tarafından yakalanır. CIA, Drew'in yeteneklerinden faydalanmak istemektedir ve ona bir anlaşma sunar. Ya kendileri için ajanlık yapacaktır ya da hayatının geri kalanını dört duvar arasında geçirecektir. Kendi ekibini kurmak şartıyla teklifi kabul eden Drew ve arkadaşlarını eğlenceli ve aksiyon dolu saatler beklemektedir.

        •  İşe Yaramazlar 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          İşe Yaramazlar 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          05:30

          Cumartesi Sürprizi