Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Diyetisyen Sena Duygu Turgut neden kişilerin kilo verme hızları farklı, bağırsağın sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz sorularını yanıtlarken, Plastik Cerrahi Uzmanı Öğretim Üyesi Dr. Murat Diyarbakırlıoğlu annelik estetiği operasyonu hakkında bilgiler veriyor. Çocuk ve Yenidoğan Doktoru Prof. Dr. Ferhat Çekmez doğumdan hemen sonra hastanede yapılan işlemler hakkında merak edilenleri paylaşırken, Kişisel Gelişim Uzmanı Demet Kolkılıç doğru iletişim kurmanın yollarını açıklıyor. Estetik Koçu Funda Bayır ve Kurucu Müdür Sevil Bayrak kaş laminasyonu açıklarken, Bioenerji Uzmanı Kemale İbrahimova bioenerjinin insan hayatındaki rolü nedir, bilinçaltı kayıtları nedir, çakralar kapanırsa ne olur, negatif enerjiler bizi nasıl etkiler sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:15

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        •  Senede Bir Gün (Yerli Sinema)
          14:15

          Senede Bir Gün (Yerli Sinema)

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Senede Bir Gün" Pazar günü Show TV'de! Emin, Hilmi Efendi'nin çiftliğinde kâhyalık yapan öksüz ve yetim bir gençtir. Hilmi Bey'in kızı Nazlı ile birlikte büyüyen Emin, birbirlerine âşıktır. İşgal edilmiş topraklarda yaşayan çift senede bir kez buluşabilmektedir. Her sene aynı gün ve aynı saatte bir çay bahçesinde buluşan Emin ve Nazlı evlenmeye karar verir. Fakat Kirli Çorbacı olarak anılan genç bir adam Nazlı'ya âşıktır ve onları ayırmaya kararlıdır. Emin, sevdiği kadınla arasına girmeye çalışan Çorbacı yüzünden hapishaneye düşer. Nazlı, uzun süredir hapishanedeki Emin'den haber alamaz ve ailesin isteği üzerine Doktor Fuat ile evlenmeyi kabul eder. Fakat Emin ve Nazlı'nın yolları tekrar kesişecektir.

        •  Hasret (Yerli Sinema)
          16:15

          Hasret (Yerli Sinema)

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Emel Sayın, Engin Çağlar, Orçun Sonat gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Hasret" Pazar günü Show TV'de! Genç ve güzel bir assolist ile bir kemancının aşkını anlatan Hasret'te; genç assolist Alev, iş adamı Adem ile tanışır. Adem, Alev ile evlenmek ister. Alev'in annesi de bu hayırlı kısmeti kaçırmak istemez ve kızına evlenmesi için ısrar eder. Diğer yandan Alev'in kemancısı Ferdi de Alev'i sevmektedir. Alev'in evleneceğini öğrenince işi bırakmayı istese de, son konserde Alev duyma yetisini kaybedince bu düşüncesinden vazgeçer. İşini kaybeden Alev, artık bir tercih yapmalıdır.

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Süt Kardeşler 'Yerli Sinema'
          20:00

          Süt Kardeşler 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Hale Soygazi gibi usta yer aldığı 1976 yapımı "Süt Kardeşler" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, Osmanlı zamanında bahriye eri olan Ramazan ve Şaban'ın maceraları anlatılır. Şaban bir gün sütannesi Melek'ten kendisini İstanbul'a davet eden bir mektup alır. Melek, konağa gelen Ramazan'ı sütoğlu Şaban zanneder. Ağabeyi Hüsamettin'den çekinen Melek, Ramazan'ın damadı olduğunu söyler. Evdeki yanlış anlaşılmalar devam ederken, ev halkı geceleri Gulyabani görmeye başlar. Gulyabani korkusuyla ev halkı daha da yakınlaşır. Tam da bu sırada gerçek damat çıkagelir.

        •  Hedefteki Adam 'Yabancı Sinema'
          00:15

          Hedefteki Adam 'Yabancı Sinema'

        •  Hedefteki Adam 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          23:45

          Hedefteki Adam 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)