Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Uzman Estetisyen, Cilt Koçu Filiz Karslıoğlu iğnesiz mezoterapi uygulaması nedir, dolgu ve botoks etkisi iğnesiz mümkün mü, iğnesiz mezoterapi cilt lekelerine etki eder mi sorularını yanıtlarken, Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hasan Altun obezite ve şeker ameliyatları hakkında bilgi veriyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Mesut Ayyıldız endopeel uygulaması hakkında merak edilenleri anlatırken, İngilizce Öğretmeni Enver Öztürk neden İngilizce öğrenemiyoruz, İngilizcede doğru şekilde pratik yapmak neden önemli, çocuklar için İngilizce öğrenme yaşı kaçtır sorularını yanıtlıyor. Firma Sahibi İbrahim Kandemir saçın gelişim evrelerini paylaşırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu en çok tercih edilen estetik uygulamaları açıklıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:15

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        •  Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'
          14:30

          Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkis gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Cumartesi günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alevin kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye birşey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır.

        •  11 Eylül 'Yabancı Film'
          16:30

          11 Eylül 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Martin Guigui'nin yaptığı, Charlie Sheen, Gina Gershon, Whoopi Goldberg gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "11 Eylül", Cumartesi günü Show TV'de! 11 Eylül olaylarını konu alan film, Dünya Ticaret Merkezi'nin Kuzey Kulesi'nde bir asansörde mahsur kalan beş kişinin yaşam mücadelesini gözler önüne seriyor. Umutlarına tutunup buradan kurtulmaya çalışırken yaşadıkları acı ve bilinmezliğe şahit oluyoruz.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film'
          20:00

          Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Alex Merkin'in yaptığı, Denise Richards, Dolph Lundgren, Jonathan Lipnicki gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Ölümcül Uçuş", Cumartesi akşamı Show TV'de! FBI ajanı Gretchen Blair, Washington D.C.'ye gitmek için yola çıkar. Uçakta yanında oturan yolcu ile muhabbet eden Blair, ondan şaşırtıcı bir teklif alır. Yolcu, içinde bulundukları uçağın kaçırılmak üzere olduğunu söyler ve kendisini uçaktan kurtarma karşılığında Blair'e 75 milyon dolar ödemeyi vaat eder. Blair, yolcunun anlattıklarını başta ciddiye almaz ama uçağın kontrolünün bir grup hırsız tarafından ele geçirilmesi üzerine şaka olmadığının farkına varır. Çalınmış bir ganimeti uçakta arayan hırsızlar uçağın altını üstüne getirirler. Kendisini havada karmaşık bir soygunun içinde bulan Blair, yolcuları kurtarmak için savaşır.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          21:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)