Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kış menülerine uygun "narlı ve çikolatalı pelte" ve "4 yufkalı börek" tarifi verirken, Genel Müdür Gülşah Çakmak güzellik uzmanı adaylarının hangi eğitimlerden geçtiğini, güzellik eğitimi sonrası iş imkânlarını, yeteneğini mesleğe dönüştürmek isteyenlerin nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatıyor. Uzman Psikolog Perihan Tiftikçi depresyon hakkında merak edilenleri paylaşırken, Moda ve Güzellik Akademisi Genel Müdürü Serkan Selamet moda ve güzelliğe dair ne tür eğitimler veriliyor, güzellik eğitimleri kimlere hitap ediyor, teknolojik donanımlı uygulama sınıflarında neler öğreniliyor sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"de bugün; Girişimsel Fizik Tedavi Uzmanı Uzm. Dr. Aşkın Nasırcılar eklem hastalıklarında kök hücre tedavisinin kimlere yapılabileceğini anlatıyor. Mimar Selim Yuhay'ın konuk olduğu programda Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Tirpan çocuk sağlığı hakkında bilgi veriyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal, modacı Muammer Ketenci ve Tuğba Özay'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Bersu Üstündağ'dan oluşan birinci takım, kuaför Erbil Çaylak makyöz Merve Hasbutcu model Münevver Ersen'den oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Aslıhan Öziş'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Çetin Köroğlu, makyöz Fatma Demirci, model Feride Huseynova'dan oluşan dördüncü takım disko makyajı ve gece eğlenceye gidildiğinde yapılacak saç modelleri için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Zemheri 'Dizi'
          20:00

          Zemheri 'Dizi'

          Firuze babasının hapse girmesinde Ayaz'ın da parmağı olduğunu anladığı an büyük bir yıkım yaşar. İçindeki aşk ve öfke birbirleriyle savaşırken Ayaz tek aşkı Firuze'nin babasına sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı içindedir. Firuze'nin babasını kurtarmak için Demirkan Holding'e dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Bunun için Ertan'ı ikna etmenin bir yolunu bulmak zorundadır. Evlilik hazırlıklarına devam eden Berrak aileleri yakınlaştırmak için evde bir yemek organize eder. Bu organizasyondan haberi olmayan Ayaz için yemek her anlamda büyük bir sürpriz olacaktır. Faruk'un paraları kaptırdığını öğrenen Aliye büyük bir yıkım yaşar. Parasızlığın ve çaresizliğin üstüne bir de sokakta kalma tehlikesiyle yüz yüze gelen Aliye bütün acısını tek umudu saydığı oğlundan çıkarır. Faruk annesinin gözünde hayal kırıklığı olmaya dayanamaz ve ev sahibi Yasin'den beklenmedik bir teklif alır. Kaderin iki masum âşıkla işi henüz bitmemiştir. Ayaz'ın Firuze'nin yüzüne bakacak gücü, Firuze'nin de Ayaz'ın sesini duyamaya tahammülü yoktur. İkili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Yaşar Pınar'ın kurtuluşu Ayaz'ın iki dudağı arasındadır artık. Ya konuşup Firuze'nin babasını kurtaracak ya da susup annesinin özgürlüğü karşılığı verdiği sözü tutacaktır. Ayaz büyük bir kararın eşiğindedir.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          23:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)