Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Gıda Mühendisi Ebru Akdağ gıda tüketiminde dikkat edilmesi gerekenleri anlatırken, Modacı Kevser Gülsün 2020 gelinlik trendlerini, kilolu veya çok zayıf kişilerin gelinlik seçiminde nelere dikkat etmesi gerektiğini, gelinlik seçiminde kumaş seçiminin nasıl olması gerektiğini anlatıyor. Kişisel Gelişim Uzmanı Hacer Bülbül etkili iletişim nasıl olur, ikili ilişkilerde yapılan hatalar neler, ilişkilerde duygusal zeka mı mantıksal zeka mı önemli sorularını yanıtlarken, Güzellik Uzmanı Dilara Demirtaş kaş uygulamaları hakkında bilgi veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu ise burun estetiği hakkında merak edilenleri paylaşıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Emine 'Türk Filmi'
          13:00

          Emine 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Cumartesi günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye âşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        •  Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey, kaçmaya çalışırken Yaşar'ın kurşununun hedefi olup yaralandı. Pembe'den sonra Nahide'de Şule'nin şikayeti üzerine tutuklanırken, bu durum karşısında Sefer yıkıldı. Karısının yokluğunda zor anlar yaşayan Sefer'in, Nahide'yi hapishane çıkışında davul zurna eşliğinde karşıladığı anlar izleyenleri kahkahaya boğdu. Yaşar'ın Kuzey'i vurmasıyla Kadıoğlu ve Mollaoğlu aileleri arasındaki ipler tamamen koptu. Kuzey ve Yıldız aşkının önünde bu sefer iki ailenin ezeli düşmanlığı vardı. İki aileden de çiftlere aşk engeli geldi. Üstelik bu aşk engeli sadece Kuzey ve Yıldız'ı değil, Kamer'le Poyraz'ı da etkiledi. Sefer ve Yaşar artık tüm aşıkların düşmanı oldu. Kuzey bu düşmanlığın üç gün sürüp biteceğini düşünürken işler umduğu gibi gitmedi. Tüm yasaklara rağmen Yıldız ve Kuzey aşklarından vazgeçmedi. İki aşık baş başa çıktığı romantik kar tatilinde doyasıya eğlenirken, muhteşem kar manzarası da ekran başındakilere görsel bir şölen yaşattı. Romantik anlar, Sefer ve Nahide'nin de tesadüfen aynı yere gelmesi üstüne bir de Şeref ve Emine'nin baskın yapmasıyla bozuldu. Kuzey'in verdiği sözü tutmadığını gören Şeref oğluna rest çekerken, Kuzey ezeli düşmanlığı tarihe gömmeye kararlıydı. Kuzey, "Seni bana isteyeceğiz!" sözleriyle Yıldız'ın aşkından vazgeçmeyeceğini bir kez daha gösterdi.

        •  Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)