Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel Sevgililer Günü'ne özel şık sunumuyla "irmikli aşk pastası" tarifi veriyor. Kadife sesiyle herkesi duygulandıran, samimi itiraflarıyla kendini sevdiren şarkıcı Derya Bedavacı Sevgililer Günü'ne özel aşk şarkılarıyla stüdyoya geliyor. Psikolog Gülşah Çabuk sağlıklı ilişkiyi, bireysel terapi veya çift terapisi almanın hayatımıza etkilerini ve hayır diyebilmeyi öğrenmenin faydalarını anlatıyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp temiz kozmetik kullanımının önemi hakkında bilgi verirken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Aşkar ultrasonik liposuction nedir, emziren anneler liposuction yaptırabilir mi, meme büyütmenin silikondan başka bir yöntemi var mıdır sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş ve doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş her cuma Show TV'de! Yüce dinimiz İslam, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu programda konuşuluyor. Ayrıca programa Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Berktuğ Erdoğan konuk oluyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal, modacı Muammer Ketenci ve Tuğba Özay'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Nur Yıldız'dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Elif Karaca'dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Sıla Gökçen'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Çetin Köroğlu, makyöz Fatma Demirci, model Sibel Can'dan oluşan dördüncü takım saçı üç ton saç boyama ve romantik makyaj yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz birbirinden güzel aşk şarkıları ile stüdyoya konuk oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Restoran sahibi Bahadır hangi nedenden dolayı dükkanı Hayati'ye bırakmış olabilir? Mafya babalarının da aralarında olduğu müşteriler ile Hayati restoran işletmeciliğinde ne kadar başarılı olacak? Kafalarda tek bir soru işareti bırakmayan Eşofmanlı Şevket Hoca, bu hafta bizleri meteoroloji hakkında aydınlatıyor! Şevket Hoca'nın yakın takipçileri İbo, Mehtap, Fikri ve Mustafa bu hafta hangi sorularla Şevket Hoca'yı çıldırtacak? İş hayatında biraz görgüsüz olan Naime, özel hayatında nasıl biri? Görgüsüz patroniçe Naime aradığı aşkı evlilik programında bulabilecek mi? Naime'yi diğer adaylardan ayıran en büyük özelliği ne olabilir? Adana Adliyesi'nde yaşanan davalara artık şaşırmayan ikili Hakim Hayati ve Mübaşir Kudret'i bu sefer hangi ilginç davalar bekliyor olabilir? Doktoru Çetin'i, torununa ayarlamaya çalışan Mehtap; torununun yeni sevgilisini görünce ne tepki gösterecek? Oldukça bonkör olan Bilal kendini torun Özge'nin ailesine sevdirebilecek mi? Aklı karışan Özge, tercihini kimden yana yapacak? Yıllar sonra Burcu ile görüşeceği için çok heyecanlı olan İbrahim buluşma sebebini bilmeyince ne gibi problem yaşayabilir? Burcu'nun arkadaşı Çiçek'in de görüşmeye gelmesiyle ciddiye binen olaylarda, İbrahim görüşme sebeplerini anlayabilecek mi?

        •  Gizli Dosya 'Yabancı Film'
          23:30

          Gizli Dosya 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini James Vanderbilt'in yaptığı, Cate Blanchett, Robert Redford ve Dennis Quaid gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Gizli Dosya", Cuma gecesi Show TV'de! 2004 yılı ABD başkanlık seçimleri yaklaşmaktadır. Daha önce Ebu Garib Hapishanesi'ndeki işkence skandalını ortaya çıkararak büyük sükse yapmış CBS haber bölümü yapımcısı Mary Mapes (Cate Blanchett) seçim öncesinde yine önemli bir haber yapmak istemektedir. Emekli bir asker tarafından kendilerine ulaştırılan belgeler çok ciddi bir iddia barındırmaktadır: İddiaya göre kongre üyesi George Bush'un oğlu George W. Bush'un 1968'de Vietnam'da savaşa gitmemesi için yüksek makamlardaki yetkililer usulsüzlük yapmıştır. Bu haber Amerika'da gündemi alt üst eder. Ancak haberde kullanılan belgelerin sahte olduğu iddiaları hem Mapes'i, hem de tecrübeli haber spikeri Dan Rather'ı (Robert Redford) çok zor durumda bırakacaktır.

        •  Gizli Dosya 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Gizli Dosya 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)