Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Güzellik Uzmanı Ahu Tonguç dermapen nasıl uygulanır, kirpik lifting kalıcılığı ne kadardır, soğuk lipolizle fazla yağlardan kurtulmak mümkün mü sorularını yanıtlarken, Medikal Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Şeref Kömürcü kanser tanı ve tedavisindeki en önemli gelişmeleri, kronik kabızlık ile kolon kanseri arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Turgut Aydın tüp bebek tedavisi hakkında bilgi veriyor. Kişiye Özel Antrenör Esra Altınöz kilo vermekte zorlananlar ve sıkılaşmak isteyenler için evde kolay yapılabilecek etkili egzersizleri paylaşıyor. İş İnsanı, İç Mimar Zeynep Uğurlu Çiçen mekân tasarlarken dikkat edilmesi gerekenleri, en çok hangi çeşit yerlerin tasarlandığını, iç mimarla çalışmanın bize katkısının neler olduğunu anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu burun estetiği sinüslere iyi gelir mi, dudak şekilsizlikleri dolguyla düzelir mi, göz çukurluğu için hangi uygulamalar yapılabilir sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Son Hıçkırık 'Yerli Sinema'
          13:00

          Son Hıçkırık 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Son Hıçkırık" Pazar günü Show TV'de! Birbirlerini seven Kenan ve Nalân evlenmeye karar verir. Fakat Nalân'a âşık olan İlhami, sevdiği kadının evleneceğini duyunca çılgına döner. Evlenmelerini engellemeye karar veren İlhami, nikâh kıyılacağı sırada Nalân'ı öldürür. Kenan, eşinin ölümünün ardından uzun süre yasını tutar. Konakta uzun süre yalnız yaşayan Kenan, Yıllar sonra Nalân'ın yeğeni Handan'ı evlat edinir. Konakta yaşamaya başlayan Handan bir süre sonra İlhami Bey'in oğlu Ferit'e âşık olur. Fakat Kenan, bu aşka karşı çıkacaktır.

        •  Ramo (Tekrar)
          15:00

          Ramo (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Çöpçüler Kralı 'Yerli sinema'
          20:00

          Çöpçüler Kralı 'Yerli sinema'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda, İhsan Yüce, Erdal Özyağcılar gibi usta yer aldığı 1978 yapımı "Çöpçüler Kralı" Pazar akşamı Show TV'de! Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer'i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir.

        •  Yok Artık 2 'Yerli sinema'
          21:45

          Yok Artık 2 'Yerli sinema'

          Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yaptığı, Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu, Yağmur Tanrısevsin gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Yok Artık 2" Pazar akşamı Show TV'de! Serinin 2. filmi ise bir berber dükkânını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işine dört kolla sarılan Aykut, kızının sosyal medya hesaplarının üzerinden internet fenomeni olmak için uğraşan İzzet'i, plaza hayatını terk ederek her şeyi bırakıp köye yerleşen Merve ve kız istemeye gittikleri köyde başına gelmeyen kalmayan Meriç'in birbirinden eğlenceli hikâyelerini seyircilerle buluşturur.

        •  Ramo Tekrar
          23:30

          Ramo Tekrar

        •  Yok Artık 2 'Yerli sinema'
          02:15

          Yok Artık 2 'Yerli sinema'

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Pazar Sürprizi (Tekrar)