Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "fırında pırasalı krep" ve "fit mozaik pasta" tarifleri veriyor. Uzman Diyetisyen Zehra Bora bağışıklık sistemimizi nasıl güçlendirebileceğimizi, fermente besinlerin sağlığımıza etkilerini anlatıyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serkan Oral yumurta kapasitesi az olan hastalara hangi tedaviler yapılabilir, embriyo dondurmak ne demektir, erkek kısırlığında tüp bebek tedavisi faydalı mı sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar liposuction uygulamaları hakkında bilgi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal, modacı Muammer Ketenci ve Tuğba Özay'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Cihan Özdemir, makyöz Canan Adın, model Naz Sabetkar'dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Çağla Salım'dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Eyşan Salatan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Emre Demirci, makyöz Fatma Demirci, model Esma Musluoğlu'ndan oluşan dördüncü takım saç boyama ve vamp makyaj yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Hayatını yalnızca beş kelime ile sürdüren İsmail'i, arkadaşları 8 yıl sonra fark edince nasıl bir tepki gösterecekler? İsmail gerçekten de hayatın şifresini çözmüş olabilir mi? Görgüsüz oldukları kadar da zengin olan kardeşler Naime ve Şevket'in bu seferki hedefleri kimler olacak? Yeni kiracıları fitness salonu sahipleri Burcu ve Feridun, Naime ve Şevket'le anlaşabilecekler mi? Naime ve Şevket aradıkları aşkı bu seferki kiracılarında bulabilecekler mi? Yaralara merhem olan program "Yaralı Show" bu hafta hangi yaralı isimlere yer veriyor? Türk sanat müziği sanatçısı Kazım, program aracılığıyla derdini dile getirebilecek mi? Burcu'ya yazdığı şiirlerle açılmak isteyen Bilal, beden dersinde açılmak isterse ne gibi zorluklarla karşılaşabilir? Bilal'in annesinin aldığı eşofman takımı Bilal'in amacına ulaşmasına nasıl engel olacak? Tiyatro kursundan alacağı eğitimle büyük başarılara imza atacağına inanan Özge ve Çetin'in kurstaki ilk günleri nasıl geçecek? Tiyatro kursunun sahibi Mesut işinde gerçekten duayen mi?

        •  Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'
          23:30

          Her Şey Mümkün 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Alper Babayağmur'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayri, Goncagül Sunar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Her Şey Mümkün" Cuma gecesi Show TV'de! Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)