Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Medikal Estetik ve Sağlıklı Yaşam Yönetimi Hekimi Dr. Sevgi Ekiyor cilt yaşlanmasını durdurmanın yolu var mı, gece bakımının cilt için önemi nedir, cildin kendini yenilemesini desteklemek için ne yapmak lazım sorularını yanıtlıyor. Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Adalet Demir akciğerde nodül ile ilgili bilgi veriyor. Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Niyazi Şimdivar hangi estetik ameliyatların beraber uygulanabildiğini, kombine ameliyatın kimlere uygun olduğunu, kombine ameliyatın avantajlarını anlatırken, Kadın, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Sertan Aksu miyomlarda ameliyat yöntemlerini ve çikolata kistleri hakkında merak edilenleri aktarıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu son günlerde popüler olan doğal estetik kavramını açıklıyor.

        •  Pazar Sürprizi 'Canlı'
          10:00

          Pazar Sürprizi 'Canlı'

        •  Tarkan Viking Kanı 'Yerli Sinema'
          13:00

          Tarkan Viking Kanı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Seher Şeniz, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Tarkan Viking Kanı" Pazar günü Show TV'de! Tarkan'ın Avrupa Hun İmparatoru Atilla'nın kızı Yonca Hatun'u Viking Kumandanı Toro ve Çin Prensesi Lotus'un elinden kurtarma çabaları işlenmektedir.

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi '(Tekrar)
          14:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi '(Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Hababam Sınfı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınfı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Pazar akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı.

        •  Bizim Aile 'Yerli Sinema'
          21:45

          Bizim Aile 'Yerli Sinema'

        •  Efsane Pamuk 'Yabancı Sinema'
          23:45

          Efsane Pamuk 'Yabancı Sinema'

        •  Efsane Pamuk 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          02:00

          Efsane Pamuk 'Yabancı Sinema' (Tekrar)