Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Renk Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu kişisel renk aralıklarının nasıl bulunduğunu, kişiye özel renk tonu aralığının avantajlarını, randevularımızda hangi renk giyinmemiz gerektiğini anlatıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İlhami Salcan akıllı lens ve sarı nokta hastalığının tedavisi hakkında bilgi verirken, Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Erol spermiyogram testi nedir, sperm sayısını ve kalitesini artırabilmek mümkün müdür, kısırlık babadan oğula geçen bir miras mıdır sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"ye bugün; Dr. Yavuz Dizdar ve Prof. Dr. Caner Taslaman konuk oluyor.

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, modacı Muammer Ketenci ve Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Dilek Kaya'dan oluşan birinci takım, kuaför Emina Çarkovic, makyöz Mira Akkurt model Selver Güneş'den oluşan ikinci takım, kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Selen Eşdur'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Atlı'dan oluşan dördüncü takım gece saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'
          00:15

          Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Michael J. Sarna'ın yaptığı, David Cade, Gina Holden, Christopher Judge, Kamar De Los Reyes gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Kıyamete Bir Kala" Salı gecesi Show TV'de! Tüm dünya büyük bir felaketin eşiğindedir. Dünyanın merkezinin fazla ısınması neticesinde tüm ülkelerde büyük depremler meydana gelmeye başlamıştır. Diğer yandan hapishaneden kaçan suçlular da şehir için bir tehdit oluşturmaktadır. Tüm bu kaosun içinde Calvin, son anlarını yaşayan Los Angeles'ta eski bir cezaevinde rehin tutulan sevgilisini kurtarmaya çalışmaktadır.

        •  Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)