Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Tekrar)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle İftar Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle İftar Yolculuğu (Tekrar)

        •  Senede Bir Gün 'Türk Filmi'
          14:00

          Senede Bir Gün 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Senede Bir Gün" Pazar günü Show TV'de! Emin, Hilmi Efendi'nin çiftliğinde kâhyalık yapan öksüz ve yetim bir gençtir. Hilmi Bey'in kızı Nazlı ile birlikte büyüyen Emin, birbirlerine âşıktır. İşgal edilmiş topraklarda yaşayan çift senede bir kez buluşabilmektedir. Her sene aynı gün ve aynı saatte bir çay bahçesinde buluşan Emin ve Nazlı evlenmeye karar verir. Fakat Kirli Çorbacı olarak anılan genç bir adam Nazlı'ya âşıktır ve onları ayırmaya kararlıdır. Emin, sevdiği kadınla arasına girmeye çalışan Çorbacı yüzünden hapishaneye düşer. Nazlı, uzun süredir hapishanedeki Emin'den haber alamaz ve ailesin isteği üzerine Doktor Fuat ile evlenmeyi kabul eder. Fakat Emin ve Nazlı'nın yolları tekrar kesişecektir.

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          16:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Tosun Paşa 'Türk Filmi'
          20:00

          Tosun Paşa 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Tosun Paşa" Pazar akşamı Show TV'de! Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı oğullarına isterler ve Daver Bey kızını Seferoğulları'na vermeye karar verir. Hal böyle olunca Tellioğulları da evin uşağı Şaban'ı en sözü geçen paşa olan Tosun Paşa kılığına sokar. Fakat ne yazık ki Şaban Leyla'ya âşık olur ve her şeyi mahveder. Gerçek Tosun Paşa gelince de işler iyice karışır.

        •  İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi'
          21:45

          İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Gülşah Soydan, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "İbo ile Güllüşah" Pazar akşamı Show TV'de! Sevdiği kız Nazlı'yla hayatını birleştirmeye çalışan yoksul İbo başlık parasını toparlayabilmek için İstanbul'a çalışmaya gelir. Burada yapabileceği bir iş arayan İbo'nun yolu zengin ve varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan küçük Güllüşah'la kesişir. Güllüşah ve İbo arasında içten bir dostluk başlayacaktır. Ailesi tarafından yeterince sevilmediğine inanan Güllüşah, İbo'ya kendisini kaçırıp ailesinden fidye istemesini önerir. Böylece hem İbo ihtiyacı olduğu parayı kazanacak hem de Güllüşah ailesinin gözündeki değerini ölçecektir. Ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

        •  İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi'
          23:45

          İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi'

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          01:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Bekir Köse İle Sahur Vakti
          02:15

          Bekir Köse İle Sahur Vakti

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)