Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Tekrar)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle İftar Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle İftar Yolculuğu (Tekrar)

        •  Son Hıçkırık 'Türk Filmi'
          14:00

          Son Hıçkırık 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Son Hıçkırık" Pazar günü Show TV'de! Birbirlerini seven Kenan ve Nalân evlenmeye karar verir. Fakat Nalân'a âşık olan İlhami, sevdiği kadının evleneceğini duyunca çılgına döner. Evlenmelerini engellemeye karar veren İlhami, nikâh kıyılacağı sırada Nalân'ı öldürür. Kenan, eşinin ölümünün ardından uzun süre yasını tutar. Konakta uzun süre yalnız yaşayan Kenan, Yıllar sonra Nalân'ın yeğeni Handan'ı evlat edinir. Konakta yaşamaya başlayan Handan bir süre sonra İlhami Bey'in oğlu Ferit'e âşık olur. Fakat Kenan, bu aşka karşı çıkacaktır.

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          16:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Neşeli Günler 'Türk Filmi'
          20:00

          Neşeli Günler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Şener Şen, Ahmet Sezerel, Oya Aydoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Neşeli Günler" Pazar akşamı Show TV'de! Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkânlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur. Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar? Yeşilçam'ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film.

        •  Mavi Boncuk 'Türk Filmi'
          22:15

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Pazar akşamı Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        •  Buz Depremi 'Türk Filmi'
          23:30

          Buz Depremi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Paul Ziller'in yaptığı, Brendan Fehr, Holly Elissa, Jodelle Ferland gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Buz Depremi" Pazar gecesi Show TV'de! Bilim adamları Alaska toprakları üzerinde yaptıkları çalışmalarda, korkunç bir gerçekle yüzleşirler. Korkunç deprem gerçeği, tüm insanların hayatını ciddi şekilde tehdit etmektedir. Bölgeye gelen bir grup araştırmacı sese bile duyarlı olan fayları araştırmak ve gereken önlemleri almak için harekete geçerler.

        •  Mavi Boncuk 'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:15

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Bekir Köse İle Sahur Vakti
          02:45

          Bekir Köse İle Sahur Vakti

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)