Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Oyuncu ve Sunucu Açelya Akkoyun mutfakta hünerlerini sergileyerek izleyicilere özel şekersiz hamur tatlısı yapıyor. Güzellik Uzmanı Alina Khashimova ipek kirpik uygulamasının nasıl yapıldığını, kaş lifting uygulamasının kimlere uygun olduğunu anlatıyor. Yaşam Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Bahar Ceylan Sağdıç öfke kontrolünü neden yapamıyoruz, değişim bizi neden korkutuyor, iş ve özel yaşamda dengeyi koruyabiliyor muyuz sorularını yanıtlıyor. Dr. Farzan Malekzadeh Türk kadınlarının en çok başvurduğu estetik uygulamasını, 2020 yılında estetik alanında nelerin moda olduğunu ve estetikte "Picasso tekniği" hakkında bilgiler paylaşırken, Medikal Estetik Uzmanı Meltem Toprak cildimize bakım yaparken dikkat etmemiz gerekenleri, cildimizi genç ve dinamik tutmak için ne yapabileceğimizi açıklıyor. Uzman Fizyoterapist Ahmet Burak Sezgin bel ve boyun fıtığında fizyoterapinin etkisini aktarıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Yusuf&Yusuf 'Türk Filmi'
          14:00

          Yusuf&Yusuf 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ersoy Güler'in yaptığı, Ali Sunal, Burak Satıbol, Oya Başar, Sinem Öztürk, Bülent Seyran, Ayhan Taş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Yusuf & Yusuf" Cumartesi günü Show TV'de! Yusuf, Ankara'nın bağrından kopmuş bir dolmuş şoförüdür. Çocukluğundan beri arabalara olan merakı onu modifiye tutkunu haline getirmiştir. Yolda dolmuşa binmek isteyen Papaz dahil kimseyi es geçmez. Dolmuşta aldığı papaz görünümlü kişi aslında o gün şehre gelen Papa'ya suikast düzenleyecek olan bir militandır. Tesadüfe bakın ki bu militanın adı da Yusuf'tur. Bir Yusuf can almak için uğraşırken, diğer Yusuf can kurtarmak için çabalayacaktır. Dolmuştaki diğer yolcular da Yusuf Yusuf demesinde ne desin artık!

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Çetin, Yıldız'a Şule'nin ihanet belgelerini vererek şaşırtan bir hamle yaptı ancak Yıldız, yaşadıklarından sonra Çetin'e güvenmemeyi öğrenmişti. Belgeleri sahibine vermeye karar vererek Kuzey'in yanına gitti ancak iki inatçı keçi bir araya gelince yine atışmaya başladı. Çetin, Kuzey'i arayarak belgeleri Yıldız'a verdiğini söyleyince Kuzey sinirle Yıldız'ın yanına gitti. Denizin ortasında karşı karşıya gelen ikili arasında gerilim yükselirken, aylardır beklediği belgelere nihayet kavuşan Kuzey, görüntüleri göstermek için avukatın yanına gitti. Çetin'in verdiği görüntüler yeterliydi ancak montaj olup olmadığının incelenmesi 2 ay sürecekti. Olanlar karşısında öfkelenen Şule ise Çetin'le yüzleşince şok edici bir gerçeği öğrendi, Çetin, belgeleri vermek için Şule'nin sevgilisinden para aldığını söyledi. Kuzey mutlu haberi ailesine verirken, Pembe de Doktor ile evleneceklerini söyleyince evde bayram havası yaşandı. Kuzey, özgürlük biletine ulaşsa da Yıldız ile hala bir araya gelememişti. Kuzey'le Yıldız, aralarındaki asıl engelin kendileri olduğuna karar verdi ve sonunda Yıldız'ın da ikna olmasıyla bu problemi ayrı ayrı çözmek yerine çift terapisine gitmeye karar verdiler. Terapist, ikiliye bir sorumluluk alıp kendi problemlerini unutmaları gerektiğini söyleyerek sürpriz bir öneride bulundu, küçük bir çocukla 3 gün boyunca ilgileneceklerdi! Yıldız zaten cezaevinde tanıdığı Pamuk'u psikolojisi iyi olmadığı için almaya karar vermişti. Böylelikle ikili bu zamana kadar hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşayacaktı. Sefer ve Nahide'nin yıllardır bekledikleri şey nihayet gerçekleşti, Nahide hamileydi. Anne-baba olacağını öğrenen çift sevinçten havalara uçarken bir yandan da aslında ne kadar acemi ve hazırlıksız olduklarını fark etti. Nahide, Sefer'e çocuğuymuş gibi bakması için bir "yumurta" verirken, Sefer'in bu sorumluluk karşısında başına gelenler seyircilere eğlenceli anlar yaşattı.

        •  Maksimum Tehlike 'Yabancı Film'
          00:15

          Maksimum Tehlike 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrzej Bartkowiak'un yaptığı, Alexander Nevsky, Kelly Hu, Evgeniy Stychkin, Tom Arnold, Erıc Roberts, William Baldwın, Danny Trejo, Mark Dacascos gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Maksimum Tehlike" Cumartesi gecesi Show TV'de! Uluslararası müzakereler için Moskova'yı ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı'na karşı bir grup terörist tarafından suikast düzenlenir. Başarısız olan bu girişimden sonra uluslararası bir savaş çıkarmayı planlayan teröristler, bu defa bakanın torununu kaçırırlar. Büyük bir siyasi krizin eşiğindeki dünyayı ve kızı kurtarmak için CIA ve FSB özel ajanlarının işbirliği yapması gerekmektedir.

        •  Maksimum Tehlike 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Maksimum Tehlike 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)