Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; İş İnsanı, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Şebnem Akman Balta pandemi ile birlikte SPA merkezlerinde ve hizmetlerinde nelerin değiştiğini ve koronavirüsle ilgili alınan önlemleri aktarıyor. Erkek Güzellik Uzmanı Semih Ertürk 2020'nin ikinci yarısında saç ve sakal modellerindeki değişiklikleri anlatıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Celal Alioğlu popo estetiği hakkında bilgi verirken, Moda Tasarımcısı, İş İnsanı Hilal Özbek vücut tipine göre nasıl giyinilmeli, yaz aylarında kıyafetlerde hangi kumaşlar tercih edilmeli, aksesuar seçiminde nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlıyor. Avukat Eser Çömlekoğlu kişisel verilerin ihlaline ilişkin işlenen suçları, internetten alışveriş yaparken dikkat edilmesi gerekenleri, satış yapan firmaların müşterileri için alması gereken önlemleri paylaşıyor. Sevilen Şarkıcı Nura Öz "Leylayım", "Erkeğim" ve "Sensiz İstanbul" şarkılarıyla müzik ziyafeti veriyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'
          13:00

          Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Can Kolukısa gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Kapıcılar Kralı", Cumartesi günü Show TV'de! Karısı ve iki çocuğuyla daha iyi yaşama umutlarıyla İstanbul'a gelen Seyit, büyük bir apartmanda kapıcılık yapmakta, karısı da evlere temizliğe gitmektedir. Seyit sıradan ve düz bir adam gibi görünse de bu apartmanda olup biten her şeyden haberdardır ve her zaman zekice hamleler yapıp kendini bir şekilde idare eder. Bambaşka karakterlere sahip apartman sahipleri ve apartmanın işleyişi dönemin Türkiye'sine tutulmuş bir ayna niteliğindedir.

        •  Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          14:45

          Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film'
          23:45

          Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Gary Mckendry'ın yaptığı, Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Seçkin Tetikçiler", Cumartesi gecesi Show TV'de! İngiliz Gizli Servisi'nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri, kendisini yetiştiren kişi zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü en az kendisi kadar yetenekli diğer ajanı ve iyi yetiştirilmiş üç özel katili alt etmek durumundadır.

        •  Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  İçerde 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          İçerde 'Dizi' (Tekrar)