Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Modacı Ekrem Kaya yaz gelinlerinin tercih etmesi gereken gelinlikleri, açık havada düğün yapacak gelinlerin dikkat etmesi gerekenleri anlatıyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Aret Kamar çocuğu olmayan çiftlere yapılan testleri, tüp bebek tedavisi ve takibinin nasıl yapıldığını, tüp bebek tedavisinde başarıyı artırmak için yapılması gerekenleri açıklıyor. Spiritüel Danışman, Astrolog Gül Ababey "Theta Healing" hakkında bilgilendiriyor. Estetik Diş Hekimi Sonay Öztan Gökhan diş estetiği neleri kapsar, siyah amalgam dolgular zararlı mı, diş çürükleri anneden bebeğe geçer mi sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Yalancı Yarim 'Türk Filmi'
          14:00

          Yalancı Yarim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Metin Akpınar, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Pazar günü Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin Abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de Abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan Abisi Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar.

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:15

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Süt Kardeşler 'Türk Filmi'
          20:00

          Süt Kardeşler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Hale Soygazi gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Süt Kardeşler" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, Osmanlı zamanında bahriye eri olan Ramazan ve Şaban'ın maceraları anlatılır. Şaban bir gün sütannesi Melek'ten kendisini İstanbul'a davet eden bir mektup alır. Melek, konağa gelen Ramazan'ı sütoğlu Şaban zanneder. Ağabeyi Hüsamettin'den çekinen Melek, Ramazan'ın damadı olduğunu söyler. Evdeki yanlış anlaşılmalar devam ederken, ev halkı geceleri Gulyabani görmeye başlar. Gulyabani korkusuyla ev halkı daha da yakınlaşır. Tam da bu sırada gerçek damat çıkagelir.

        •  Gülen Gözler 'Türk Filmi'
          21:45

          Gülen Gözler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyün'den İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir.

        •  Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film'
          23:45

          Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Alex Merkin'in yaptığı, Denise Richards, Dolph Lundgren, Jonathan Lipnicki gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Ölümcül Uçuş", Pazar gecesi Show TV'de! FBI ajanı Gretchen Blair, Washington D.C.'ye gitmek için yola çıkar. Uçakta yanında oturan yolcu ile muhabbet eden Blair, ondan şaşırtıcı bir teklif alır. Yolcu, içinde bulundukları uçağın kaçırılmak üzere olduğunu söyler ve kendisini uçaktan kurtarma karşılığında Blair'e 75 milyon dolar ödemeyi vaat eder. Blair, yolcunun anlattıklarını başta ciddiye almaz ama uçağın kontrolünün bir grup hırsız tarafından ele geçirilmesi üzerine şaka olmadığının farkına varır. Çalınmış bir ganimeti uçakta arayan hırsızlar uçağın altını üstüne getirirler. Kendisini havada karmaşık bir soygunun içinde bulan Blair, yolcuları kurtarmak için savaşır.

        •  Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film'  (Tekrar)
          01:30

          Ölümcül Uçuş 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)