Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ali Fuat Serpen yazın çocuklarda en çok görülen hastalıkları, fermente süt ürünlerinin çocuklar için önemini, bebek ve çocukların beslenmesinde dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Nefes Koçu, Kişisel Gelişim Uzmanı Gülay Şahin nefes tekniklerini aktarırken, Dermatolog Prof. Dr. Meral Şaşoğlu saçların neden döküldüğünü ve saç dökülmesinde erken müdahalenin önemini açıklıyor. Astrolog Melis Duman gökyüzü hareketleri bizi nasıl etkiliyor, hangi burç bu dönemde diline hakim olmalı, hangi burç sağlığına dikkat etmeli, tutulmalar burçları nasıl etkileyecek sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Sultan 'Türk Filmi'
          14:00

          Sultan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Cumartesi günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğince gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Anma Günü 'Yabancı Film'
          00:15

          Anma Günü 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Samuel Fischer'ın yaptığı, Jonathan Bennett, James Cromwell, John Cromwell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Anma Günü" Cumartesi gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! 1993 yılında Kyle 13 yaşındadır ve II. Dünya Savaşı'nda yaşanan Normandiya çıkartmasında büyük babasına ait gizemli bir kutu bulur. Herkes bu kutuyu yerine koymasını ister ama Kyle reddeder. Bunun üzerine Büyükbaba Bud, Kyle'a üç hikaye anlatacağına dair söz verir. Ama bu hikayeler sadece geçmişe değil, geleceğe de ait olacaktır...

        •  Anma Günü 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Anma Günü 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)