Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Pilates Eğitmeni Ünsal Güngör sağlıklı kilo vermeye ve vücudu şekillendiren egzersizlere dair tüyolar paylaşırken, zayıflamak isteyenlerin günlük hayatında dikkat etmesi gerekenleri anlatıyor. Başdenetçi, Danışman, Eğitmen, Gıda Mühendisi Aslı İmre Aktaş sağlıklı beslenme nasıl olmalı, sağlıklı gıda nasıl üretilmeli, açıkta satılan ürünler sağlıksız mı sorularını yanıtlıyor. Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Burak Kavlakoğlu obezite ameliyatları hakkında merak edilenleri aktarırken, Öğretim Üyesi, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Atakan Özkan meme kanseri hakkında bilgilendiriyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Oh Olsun 'Türk Filmi'
          13:00

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Pazar günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Şaban Oğlu Şaban 'Türk Filmi'
          20:00

          Şaban Oğlu Şaban 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Şaban Oğlu Şaban" Pazar akşamı Show TV'de! Şaban Oğlu Şaban, aynı yerde askerlik yapan iki arkadaş Şaban ve Ramazan'ın askerlik esnasında ve sonrasında başlarına gelen rastlantısal olaylara karşı verdikleri tatlı mücadeleye odaklanır. Şaban'ın sakarlıkları yüzünden komutan Hüsamettin defalarca yaralanmış, iyice çileden çıkmıştır. Askerlik bittiğinde, bir gazinoda çalgıcı olarak işe giren ikili, tesadüf eseri bir suçlunun yakalanmasını sağladıklarında Nazır Paşa tarafından gizli polis olarak atanırlar. Nazır Paşa ve ailesini ziyaret ettikleri bir gece, Paşa'nın damadının eski komutanları Hüsamettin çıkmasıyla zor anlar yaşarlar. Fakat sadece bu da değildir! Aynı gece evden çalınan elmas, ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Tatlı sakar ikili elması bulabilecek midir?

        •  Bizim Aile 'Türk Filmi'
          22:00

          Bizim Aile 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ergin Orbey'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Bizim Aile" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır...

        •  Ölümcül Oyun 'Yabancı Film'
          00:00

          Ölümcül Oyun 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Henrik Ruben Genz'in yaptığı, James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Ölümcül Oyun", Pazar gecesi Show TV'de! Tom ve Anna çifti, yaşadıkları sıkıntıları geride bırakmak ve yeni bir başlangıç yapmak için Londra'ya taşınmıştır. Peyzaj mimarı olan Tom, bir yandan oturacakları evi restore ederken, diğer yandan da irili ufaklı tadilat işlerinden para kazanmaktadır. Tüm maddi birikimlerini evin tadilatında kullanan Tom, çektiği kredilerden dolayı zor durumdadır. Öğretmen olan Anna'nın ise en çok istediği şey bir bebek sahibi olmaktır. Gelirlerine katkı olsun diye alttaki bodrum katını, Ben adında bir adama kiraya veren çiftin kaderi, Ben'in evde ölü bulunması ile değişecektir. Polis soruşturması devam ederken evde yüklü miktarda para bulan çifti, zor kararlar beklemektedir.

        •  Ölümcül Oyun 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Ölümcül Oyun 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)