Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kahvaltıların vazgeçilmezi olacak "burgu poğaça" tarifi veriyor. Rehberlik Koordinatörü Sibel İzgiman iyi bir lise seçimi nasıl yapılır, öğrencilerin dijital becerileri nasıl geliştirilir, ergenlik döneminde aileler çocuklarına nasıl yaklaşmalı sorularını yanıtlıyor. İstanbul Tıp Fakültesi Gatroentereloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabahattin Kaymakoğlu Hepatit B virüsü hakkında önemli bilgiler aktarıyor. Eczacı Hülya Kayhan aromaterapinin nasıl uygulandığını, lavanta, nane, okaliptüs ve limon yağının faydalarını paylaşıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker'den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu'dan oluşan ikinci takım, kuaför Sedat Hataloğlu, makyöz Eda Kozat, model Çiğdem Çelik'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Hazal Fatma Fırat'tan oluşan dördüncü takım serbest saç ve makyaj çalışması yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Düğüm Salonu 'Türk Filmi'
          20:00

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Düğüm Salonu", Çarşamba akşamı Show TV'de! Düğüm Salonu'nda yan yana iki ayrı düğünde, "Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine!" derken, olaylar düğüm düğüm gelişiyor, kahkahaya eşlik ediyor! Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu "Düğüm Salonu"na dönüşür.

        •  Düğüm Salonu 'Türk Filmi' (Tekrar)
          22:00

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Maksimum Tehlike 'Yabancı Film'
          23:45

          Maksimum Tehlike 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrzej Bartkowiak'un yaptığı, Alexander Nevsky, Kelly Hu, Evgeniy Stychkin, Tom Arnold, Eric Roberts, William Baldwin, Danny Trejo, Mark Dacascos gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Maksimum Tehlike" Çarşamba gecesi Show TV'de! Uluslararası müzakereler için Moskova'yı ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı'na karşı bir grup terörist tarafından suikast düzenlenir. Başarısız olan bu girişimden sonra uluslararası bir savaş çıkarmayı planlayan teröristler, bu defa bakanın torununu kaçırırlar. Büyük bir siyasi krizin eşiğindeki dünyayı ve kızı kurtarmak için CIA ve FSB özel ajanlarının işbirliği yapması gerekmektedir.

        •  Maksimum Tehlike 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Maksimum Tehlike 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kalp Atışı  'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)