Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yakup Işık meme estetiği çeşitleri nelerdir, açık ve kapalı rinoplasti operasyonlarının farkı nedir, göz kapağı estetiği kaç yaşından itibaren yapılabilir sorularını yanıtlıyor. Kuyumcu Coşkun Aslaner takıda 2020-2021 trendlerini paylaşırken, altın takılara dair bilgi veriyor. Güzellik Uzmanı Nuriye Hagiatak cilt bakımının önemini açıklarken, Usta Öğretici Engin Gürçay cilt bakımının ne sıklıkta yapılması gerektiğini anlatıyor. Modacılar Rümeysa Avan ve Sezai Ulutürk bu yazın renklerini ve desenlerini, internetten kıyafet seçerken dikkat edilmesi gerekenleri aktarıyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Mavi Boncuk 'Türk Filmi'
          13:00

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Pazar günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Köyden İndim Şehire 'Türk Filmi'
          20:00

          Köyden İndim Şehire 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Köyden İndim Şehire" Pazar akşamı Show TV'de! İstanbul'a gelip zengin olma hayalleri peşinde koşan geniş bir Anadolu ailesinin, kendi köylerinden başlayıp metropol Ankara'ya doğru uzanan yolculuğu da zengin olma, daha iyi yaşama hayallerini gerçekleştirme hayalini ele alıyor. Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde olan yapıtta Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli dört kardeş, köylerinde buldukları gömü altınları bozdurabilmek için Ankara'ya gittiklerinde burada kendilerini eğlence dolu bir macera bekliyor.

        •  Banker Bilo 'Türk Filmi'
          21:45

          Banker Bilo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Şener Şen, İlyas Salman, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Banker Bilo" Pazar akşamı Show TV'de! Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Banker Bilo, bir dönemin en büyük hareketi olan Almanya'ya göç dalgasını işliyor. Almanya'ya işçi olarak gitmenin hayallerini kuran Bilo ve onun gibi köylü gençler, köylüleri paragöz Maho tarafından toplanan paralarla hayallerindeki ülkeye gidebileceklerini zannederler. Ancak Maho, gençleri bir kamyonete doluşturup İstanbul'a gönderir. Kamyondan indikten sonra İstanbul'da olduklarını fark eden Maho intikam peşinde koşacak, kendisine yapılanın karşılığını kat kat fazlasıyla alacaktır.

        •  Gölde Dehşet 'Yabancı Film'
          23:45

          Gölde Dehşet 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jerry Dugan'ın yaptığı, Dolph Lundgren, Sara Malakul Lane ve Liliy Brooks O'Briant gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Gölde Dehşet" Pazar gecesi Show TV'de! Birçok insanın köpekbalıkları tarafından öldürüldüğü Tahoe gölünde, yasadışı hayvan kaçakçılığından tutuklanan ve bir süre önce tahliye olan Clint Gray sebep olduğu dehşetten kızını kurtarmaya çalışacaktır.

        •  Gölde Dehşet 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Gölde Dehşet 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)