Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Tatlı Dilim 'Türk Filmi'
          13:00

          Tatlı Dilim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Kemal Sunal, Hulusi Kentmen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tatlı Dillim" Pazar günü Show TV'de! İdealist bir köy öğretmeni olan Feride, tüm zamanını köydeki insanlara yardım ederek geçirir. Ferit ise İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur. En büyük hobisi basketbol oynamak olan Ferit, maçlar öncesi kamp ve dinlenmek için takımı ile beraber Emine'nin yaşadığı köye gelir. Ferit, Emine'yi görür görmez ondan çok hoşlanır. Kısa sürede birbirine aşık olan çift herkesten gizli evlenir. Mutlu giden birliktelikleri Ferit'in arkadaşları ile birlikte İstanbul'a geri dönmesiyle bozulur. İstanbul'a gittikten sonra eski yaşantısına geri dönen Ferit'ten uzun süre haber alamayan Emine, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Kocasının oradaki yaşantısını gören Emine, Ferit'e unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvar.

        •  Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Salak Milyoner 'Türk Filmi'
          20:00

          Salak Milyoner 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salak Milyoner" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, define bulmak için İstanbul'a giden dört kardeşin hikâyesi konu edilir. Ölüm döşeğindeki Behçet, oğullarına İstanbul'daki altınlarını haber verir. Bunun için İstanbul'da yaşayan Mehmet Çavuş'u bulmaları gerekmektedir. Birbirini atlatıp İstanbul'a gitmeye çalışan dört kardeş tren istasyonunda karşılaşır. Mehmet Çavuş'un evine yerleşen kardeşler altınların evin altında gömülü olduğunu öğrenir. Mehmet Çavuş'a fark ettirmeden altınlara ulaşmaya çalışırlar. Ancak evin altında kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir.

        •  Neşeli Günler 'Türk Filmi'
          21:45

          Neşeli Günler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Şener Şen, Ahmet Sezerel, Oya Aydoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Neşeli Günler" Pazar akşamı Show TV'de! Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkânlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur. Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar? Yeşilçam'ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film.

        •  Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film'
          23:45

          Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film'

        •  Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)