Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Asuman'la Sevgili Dünürüm
          06:00

          Asuman'la Sevgili Dünürüm

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ev yapımı "pratik kumpir" ve "muhallebili kadayıf tatlısı" tarifleri veriyor. Astrolog Duygu Demir gökyüzü bize ne söylüyor, 2021 yılı da bu yıl gibi mi olacak, astroloji öğrenmek isteyenler ne yapmalı sorularını yanıtlıyor. Dermatolog Prof. Dr. Meral Şaşoğlu saç dökülmesi hakkında merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          09:30

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, programın sunucusu Çiğdem Batur tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran'dan oluşan birinci takım, kuaför Gülsen Kaplan, makyöz Gizem Çakır, model Nagihan Çağlar'dan oluşan ikinci takım, kuaför Kaan Kardeşler, makyöz Büşra Küçükyeşil, model Tuğçe Akcan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik'ten oluşan dördüncü takım serbest saç ve makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Asuman'la Sevgili Dünürüm
          16:00

          Asuman'la Sevgili Dünürüm

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday gelinler, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer gelinlere düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve gelinlerden oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinler sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan gelinlerse rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; gelin Gülşah Mortaş, annesi Gülşen Nikelay ve kayınvalidesi Selda Mortaş yarışıyor. Günün menüsü; mantar çorbası, havuç tarator eşliğinde tavada gül böreği, ana yemekte İzmir köfte ve şehriyeli pirinç pilavı, parfe oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Korkusuz Korkak 'Türk Filmi'
          20:00

          Korkusuz Korkak 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın üstlendiği, Kemal Sunal, Ayşin Atav gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Korkusuz Korkak" Çarşamba akşamı Show TV'de! Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkanının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır.

        •  Çakallarla Dans 4 'Türk Filmi'
          21:45

          Çakallarla Dans 4 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Çakallarla Dans 4" Çarşamba akşamı Show TV'de! Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi, ve Del Piero Hikmet... Kahramanlarımız hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkânsızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır. Günün birinde Berber Hüseyin abi, elinde bir ''Harita'' ile çıkagelir. Almanya'daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne'ye doğru yola çıkarlar. Gerçekten gömü var mıdır? Fakirlikten kurtulup zengin olacaklar mıdır? Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür? Ve olaylar gelişir...

        •  Korkusuz Korkak 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:45

          Korkusuz Korkak 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Çakallarla Dans 4 'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:30

          Çakallarla Dans 4 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)