Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Uzman Estetisyen Gülnur Küçük bölgesel incelme hakkında bilgi veriyor. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. İbrahim Akın burun estetiği operasyonlarının hangi durumlarda yapılması gerektiğini, burun ameliyatından sonra hastaların dikkat etmesi gerekenleri anlatıyor. Uzman Dermatolog Dr. Onur Er lazer lipolizin ne olduğunu ve nasıl uygulandığını, botoks ve dolgu uygulamasındaki yenilikleri aktarıyor. Maden Mühendisi Hamit Tecer bentonit nedir, nerelerde kullanılır, hangi cilt rahatsızlıklarında bentonit kullanılır, bentonit detoks amaçlı kullanılabilir mi sorularını yanıtlıyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali Şahin yüzümüzde yaş aldıkça ne gibi değişiklikler olduğunu açıklıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Emine  'Türk Filmi'
          13:00

          Emine 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Cumartesi günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye âşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          15:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)
          16:00

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Hacker 'Yabancı Film'
          00:15

          Hacker 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Akan Satayev' in yaptığı, Callan McAuliffe, Lorraine Nicholson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hacker", Cumartesi gecesi Show TV'de! Alex Danyliuk (Callan McAuliffe), savaştan kaçan bir göçmendir. Maddi sıkıntılarla boğuşan ailesine bakabilmek için bilgisayar korsanlığı yapmaktadır. Dolandırıcı arkadaşı Sye'nın da yardımıyla yasadışı karaborsa işine girer. Hayatını suç işleyerek ve kimlik hırsızlığı yaparak sürdüren bir bilgisayar korsanına dönüşür. Genç bir hacker olan Kira adlı kız ile Darkweb'te tanışır. İkilinin faaliyetleri, FBI'ın bir numaralı hedefi olan Anonymous organizasyonunun başındaki 'Z'nin dikkatini çeker.

        •  Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)