Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; 7 Eylül Dünya Duchenne Musküler Distrofi (DMD) Hastalığı Farkındalık Günü sebebiyle programa bağlanan DMD Kas Hastası Çağlar Özyiğit nasıl teşhis konulduğunu, nelere dikkat etmek gerektiğini anlatıyor. Podolog Şeyma Gümüş podologların klinikte verdiği hizmetleri, medikal ayak bakımıyla pedikür arasındaki farkları açıklıyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Faruk Şahin üst boyun omurlarının beyine olan etkileri nelerdir, üst boyun omurları bozuklukları omurilikte ne gibi problemler yapar sorularını yanıtlıyor. Uzman Estetisyen ve Kalıcı Makyaj Uzmanı Emine Akbay alanında merak edilen soruların yanıtlarını paylaşırken, Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muzaffer Önder Öner obezitede tedavi seçenekleri hakkında bilgi veriyor. "Hayat Güzeldir", 6 Eylül Pazar günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Tarkan 'Türk Filmi'
          13:00

          Tarkan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Tunç Başaran'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kartal Tibet, Zuhal Aktan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1969 yapımı "Tarkan", Pazar günü Show TV'de! Mars'ın Kılıcı, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Mars'ın Kılıcı isimli çizgi romandan uyarlanan 1969 yapımı fantastik Türk filmi. Tunç Başaran tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın Mars'ın Kılıcı adındaki çizgi romanına sadık kalınarak çekilmiştir. Tarkan serisinin ilk filmi olan bu filmde devam filmlerinde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmıştır. Tarihsel film niteliği de taşıyan yapımda Avrupa Hun İmparatoru Attila, Vandal Kralı Genseriko ve Roma İmparatoru Valentinianus'un Savaş Tanrısı Mars'ın sihirli kılıcını ele geçirme çabaları işlenmektedir. "Tarkan", 6 Eylül Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Tekrar)
          14:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Pazar akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir. "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı", 6 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Süt Kardeşler 'Türk Filmi'
          22:15

          Süt Kardeşler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Hale Soygazi gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Süt Kardeşler" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, Osmanlı zamanında bahriye eri olan Ramazan ve Şaban'ın maceraları anlatılır. Şaban bir gün sütannesi Melek'ten kendisini İstanbul'a davet eden bir mektup alır. Melek, konağa gelen Ramazan'ı sütoğlu Şaban zanneder. Ağabeyi Hüsamettin'den çekinen Melek, Ramazan'ın damadı olduğunu söyler. Evdeki yanlış anlaşılmalar devam ederken, ev halkı geceleri Gulyabani görmeye başlar. Gulyabani korkusuyla ev halkı daha da yakınlaşır. Tam da bu sırada gerçek damat çıkagelir. "Süt Kardeşler", 6 Eylül Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Tekrar)
          23:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)