Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "nohutlu hafif mantı" ve "milföy mantı" yapıyor. Biyokimya ve Anti-aging Uzmanı Dr. Ayşegül Çoruhlu koronavirüs vücudumuzu nasıl etkiliyor, Türk kahvesi ve cetvelle evde korona koku testi nasıl yapılır, bağışıklığımızı nasıl güçlendirebiliriz sorularını yanıtlıyor. Osteopat, Fizyoterapist Hakan Kaymaz bel fıtığı hakkında bilgi verirken, stüdyoda bel ve boyun ağrılarından şikayetçi olan Filiz Hanım ve Nazan Hanım'ı kontrol ediyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 8 Eylül Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          09:45

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

        •  Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          12:30

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, programın sunucusu Çiğdem Batur tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran'dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Erdal Akdeniz, makyöz Meltem Topçu, model Birten Karayıldız'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik'ten oluşan dördüncü takım pijama partisi saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Şark Bülbülü 'Türk Filmi'
          20:00

          Şark Bülbülü 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Cansev, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Şark Bülbülü" Salı akşamı Show TV'de! Şark Bülbülü, sevdiği kadınla evlenebilmek için gereken başlık parasını toplamak için İstanbul'a gelen Şaban'ın hikayesini konu ediyor. Şaban, beşik kertmesi olan Hatice ile evlenecekleri günün hayalini kuran genç bir adamdır. Ancak önünde büyük bir engel vardır. Yoksul bir adam olan Şaban'ın, evlenmeleri için gereken başlık parasının bulması gerekmektedir. Bu sırada Zülfo Ağa, Hatice'ye göz koymuştur ve zenginliği ile Hatice'nin babasının aklını çeler. Şaban'ı da köyden kovan Zülfo Ağa'nın önünde artık bir engel kalmamıştır. Köyden kovulunca çareyi İstanbul'a gitmekte bulan Şaban, gereken parayı biriktirmek için türlü işlerde çalışır. İstanbul'da yaşadığı tesadüfler sonucu kendisini sahnelerde bulan Şaban'ı artık herkes Şaban Ballıses olarak tanımaktadır. Artık zengin bir adam olan Şaban, geçmişin intikamını almak için kovulduğu köye gitmeye karar verir.

        •  Gerzek Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)
          22:00

          Gerzek Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ülkü Özen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Gerzek Şaban" Salı akşamı Show TV'de! Gerzek Şaban, birbirine benzeyen bir gangster ile bir figüranın hikayesini konu ediyor. Osman, geçimini figüranlık yaparak sağlayan genç bir adamdır. Osman'ın hayatı, bir gün eğlenmek için bir gazinoya gitmeleriyle bambaşka bir hal alır. Gazinoya girmesiyle birlikte insanlar Osman'ın yanına gelip ona haraç vermeye başlar. Seyfi adındaki bir gangster ile Osman'ın benzerliğinden kaynaklanan bu durum, Osman'ı bilmediği bir dünyaya adım atmasına neden olur. Zamanla Osman ve Seyfi'nin hayatı daha çok birbirine karışmaya başlar. "Gerzek Şaban", 8 Eylül Salı akşamı saat 22.00'de Show TV'de!

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Şark Bülbülü 'Türk Filmi'
          02:45

          Şark Bülbülü 'Türk Filmi'

        •  Gerzek Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)
          04:15

          Gerzek Şaban 'Türk Filmi' (Tekrar)