Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "sini köftesi" ve "bayatlamayan atıştırmalık" yapıyor. Ortodonti Uzmanı Dr. Abidin Acar diş çapraşıklıklarının genel sağlık açısından ne gibi sonuçları vardır, ortodontik tedavi alanında ne gibi gelişmeler var, şeffaf plak tedavisi nedir, diğer tedavilerden farkı nedir sorularını cevaplıyor. Ortopedi ve Spor Yaralanmaları Uzmanı Doç. Dr. Gökay Görmeli ve Radyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayşe Görmeli neden ağrı duyduğumuzu, ağrıyı geçirmede kullanılan yeniliklerin neler olduğunu ve omuz ağrısının nasıl tedavi edileceğini açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 29 Eylül Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          09:45

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday gelinler, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer gelinlere düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve gelinlerden oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinler sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan gelinlerse rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; gelin Ebru Karabacak, annesi Sevgi Tıraş ve kayınvalidesi Nuray Savaş yarışıyor. Günün menüsü; patates çorbası, pancarlı humus, sebze topları, balaban kebabı ve sebze sote, beyaz lahana salatası, tatlı rokoko oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 29 Eylül Salı günü saat 09.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          12:30

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  İp Man 'Yabancı Filmi'
          20:00

          İp Man 'Yabancı Filmi'

          1950'lerin sonlarında, sakin bir hayat yaşayan Ip Man, oğlunu okuldan almaya gittiği sırada, Cheung Tin-chi isminde, kendi gibi Wing Chun ile ilgilenen bir adamla tanışır. Tesadüfi karşılamaları sonrasında iki baba arasında bir bağ oluşmaya başlar. Bu esnada Sang isimli bir çete lideri mahalledeki mülkleri ele geçirmeye başlar. Ip Man kendi öğrencileri ile mahalleyi koruma görevini üstlenir. Bunun sonucunda da Ip Man ve çete arasındaki sorun ateşlenir ve Ip Man çetenin patronunun yabancı uyruklu Frank olduğunu öğrenir. Çete, işleri daha da kızıştırarak içerisinde hem Ip Man'ın hem de Tin-chi'nin çocuğunun olduğu bir grup öğrenciyi kaçırır. Ancak çetenin şeytani planları medya tarafından afişe edilir ve planları suya düşer. Wilson Yip'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Donnie Yen, Mike Tyson, Patrick Tam (II) yer alıyor.

        •  İp Man 'Yabancı Filmi' (Tekrar)
          22:30

          İp Man 'Yabancı Filmi' (Tekrar)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)