Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

        •  Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          09:45

          Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday gelinler, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer gelinlere düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve gelinlerden oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinler sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan gelinlerse rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; gelin Nazmiye Öcal, yengesi Nuran Misdere ve kayınvalidesi Hülya Öcal yarışıyor. Günün menüsü; domates çorbası, Kayseri yağlaması, humus yatağında kuzu incik, iç pilav, cacık, haşhaşlı revani oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 1 Ekim Perşembe günü saat 09.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          12:30

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        •  Tosun Paşa 'Türk Filmi'
          20:00

          Tosun Paşa 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Tosun Paşa" Perşembe akşamı Show TV'de! Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı oğullarına isterler ve Daver Bey kızını Seferoğulları'na vermeye karar verir. Hal böyle olunca Tellioğulları da evin uşağı Şaban'ı en sözü geçen paşa olan Tosun Paşa kılığına sokar. Fakat ne yazık ki Şaban Leyla'ya âşık olur ve her şeyi mahveder. Gerçek Tosun Paşa gelince de işler iyice karışır. "Tosun Paşa", 1 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'
          21:45

          Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Savaş Dinçel, Yaprak Özdemiroğlu, Fulya Özcan, Şevket Altuğ, Hüseyin Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Hababam Sınıfı Güle Güle" Perşembe akşamı Show TV'de! Anadolu'nun doğusunda yetişen bir edebiyatçı olan Mehmet Bülbül, kendini bir anda Özel Çamlıca Lisesi'nde bulur. Doğulu olması sebebiyetiyle öğrenciler tarafından küçük görülen Mehmet Hoca, bu durumu önce olgunlukla karşılar; daha sonraları ise bu durum ağırına gitmeye başlar. Öğrencilerle olan ilişkisini elinden geldiğince iyi seviyede tutmaya çabalayan Mehmet Hoca, bu çocukları etik olarak düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. "Hababam Sınıfı Güle Güle", 1 Ekim Perşembe akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Pembe Panter 'Yabancı Sinema'
          23:30

          Pembe Panter 'Yabancı Sinema'

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)