Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel Hatay'da ve Güneydoğu'da çok sevilen, dolmaların şahı denilen "Şıhıl Mahşi" ve "sarımsaklı burma ekmek" tarifleri veriyor. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Celal Guliyev burun ameliyatı olmak isteyen hastaların, bu kararı vermek için izlemesi gereken adımları anlatıyor. Finans Danışmanı ve Mali Müşavir Nihat Arpacı kısa çalışma ödeneğini, kimlerin kısa çalışma ödeneğine müracaatta bulunabileceğini açıklıyor. Avukat Ebubekir Elmalı İstanbul Sözleşmesi nedir, yapılan eleştiriler İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanmasına zarar verir mi, İstanbul Sözleşmesi'nin hukuki niteliği nedir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 9 Ekim Cuma günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          12:30

          Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday yarışmacılar, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer yarışmacılara düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve bir yarışmacıdan oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Yarışmacıların sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan yarışmacıların ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan diğer yarışmacılar ise rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; Ebru Karabacak, annesi Sevgi Tıraş ve kayınvalidesi Nuray Savaş yarışıyor. Günün menüsü; ayran aşı çorbası, ıspanaklı gözleme, beşamel soslu tavuk, şehriye pilavı, ilkbahar salatası, tiramisu oluyor. Kıyasıya geçen lezzet yarışında haftanın kazananı belli oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 9 Ekim Cuma günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        •  Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "SIRTINI DAYADIĞIN O GÜCÜ YERLE BİR EDECEĞİM!" Show TV'nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo'nun 15. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Ramo ile Sibel'in arasındaki gerilimin arttığı tanıtımda Pompacılar'ın yeni işi merak uyandırıyor. Cihangir'in, "Ramo'nun son görevi Doğu'nun kafasına sıkmak olacak!" sözleri dikkat çekerken Ramo'nun silah çektiği anlarda heyecan yükseliyor. RAMO'DA NELER OLACAK? Vahap'ın, Cihangir ve Ramo'yu öldürme girişimi Ramo'nun eylemiyle boşa çıkmış ve bu girişim Vahap'ın kendi canına mal olmuştur. Çıkan çatışmada Ramo'nun, Doğu'nun hayatını kurtarması ise Cihangir'de Ramo'ya karşı yeni soru işaretleri oluşmasını sağlar. Sibel, yurtdışına kaçacakken Cihangir'in onu bulmak için başlattığı sürek avı, Sibel'in kendisi için hiç de güzel olmayacak bir karar vermesine neden olur. Diğer yandan, Ramo'nun Köksal'la çalıştığından şüphelenen Cihangir, ona öyle bir oyun oynar ki, Ramo'nun bu oyundan sağ çıkması neredeyse imkansızdır. Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor. Ramo, Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Lion 'Yabancı Sinema'
          00:15

          Lion 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Garth Davis'ın yaptığı, Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara, David Wenham gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Lion" Cuma gecesi Show TV'de! Beş yaşındaki Saroo (Sunny Pawar), Hindistan kırsal kesimindeki bir köyde ailesiyle birlikte fakir ancak mutlu bir hayat yaşamaktadır. Ancak ağabeyinin gelmesini beklediği tren istasyonunda yaşadığı kötü tesadüfler sonunda evinden kilometrelerce uzaktaki, başka bir dilin konuşulduğu Kalküta'da kendini yapayalnız bulur. Korkmuş ve şaşkındır. Bir şekilde sokaklarda hayatta kalmayı başarır ve yetimhaneye alınır. Saroo'yu Avustralyalı bir çift (Nicole Kidman ve David Wenham) evlat edinir. Hobart'ta sevgi ve güven dolu bir çocukluk geçiren Saroo, üvey ailesinin duygularını incitmemek için kaybettiği annesine ve abisine kavuşma umudunu, geçmişine duyduğu özlemi bastırmaya çalışır. 25 yıl sonra, tesadüfen birkaç Hintliyle tanışması hayatının kaybolan yıllarının peşinden gitmesini sağlayacaktır. Hala taze olan bir avuç anısı ve kararlılığıyla kaybettiği ailesini ve ilk yuvasını bulmaya çalışacaktır. "Lion", 9 Ekim Cuma gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)