Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

        •  Cumartesi Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Cumartesi Sürprizi (Canlı)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Selver Kübra Akkaya, Ayten Çiloğlu ve Okan Bilgin yarışıyor. Günün ana soruları; yazın piknik yapmak mı daha eğlencelidir yoksa denize girmek mi, süper kahramanların kıyafetlerini anneleri mi seçer oluyor. Aras'ın küçük bir Göztepe amigosu olduğunu görecek ve Ali Demir'in süper kahramanlar hakkındaki düşüncelerine çok şaşıracaksınız. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla, minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 10 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          KUZEY'İN KIZLARI TEHLİKEDE! Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 35. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Kuzey'in, Yıldız'ın önünde diz çöktüğü tanıtımda Yıldız, onu kaçırdığı için Kuzey'e sert bir tokat atıyor. Kuzey'in kızları ve bacanaklar yeni bir yayla macerasına atılırken Bulut'un, Yıldız'ı sevdiğini söylemesi Kuzey'i sinirlendiriyor. Kuzey, kızlarının tehlikede olduğunu gösteren bir fotoğraf bulunca panik olurken, "Kuzey'in kızlarına ne olacak?" sorusu akıllara geliyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN 34. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Kuzey, kazadan Işıl'ın yardımıyla kıl payı kurtuldu. Önüne çıkan ve onu öldürmeye çalışan kişinin kim olduğuna dair hiçbir fikri yoktu. Kuzey, yaşadığı bu felaketten kurtulur kurtulmaz soluğu yine mavişinin yanında aldı ancak bu sefer tek değildi. Kazadan kurtulmasına yardımcı olan Işıl'la birlikte Yıldız'ın çalıştığı restorana gitti. Kuzey'i karşısında bir başkasıyla gören Yıldız kıskançlık krizine girdi. Sefer, Nahide, Kamer, Poyraz ve Pembe ekibi hazineye kavuşsa da bu sefer altınları nerede saklayacağız derdine düştü. Nahide ve Pembe, altınlara gözcülük yapmak için mücadele etti. Sefer ise gördüğü kabusun etkisiyle altınların lanetli olduğuna inanarak, sahibine geri vermeye karar verdi ancak Nahide ve Pembe'nin gözetimdeki altınları almak hiç kolay değildi. Bunun için plan yapan Sefer, altınları almanın bir yolunu buldu. Altınları alıp tam kaçacağı sırada ise karşısına Poyraz ve Kamer çıktı. Poyraz ve Sefer arasında yaşanan kavgada Kamer, altınları alıp Yaşar ve Sefer'e götürdü. Bulut ise Kuzey'e karşı kurduğu tuzakla amacına ulaşamasa da Yıldız için her yolu denemeye devam ediyordu. Bulut, Yıldız ve Bahar'la beraber kumsala inip tam Kuzey'in karşısında piknik yaptı. Yıldız ile Bulut'un samimiyetini gören Kuzey çıldırdı. İki inatçı aşığın birbirini kıskandırma çabaları ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatırken finalde Şule'nin gelmesi gerilimi yine artırdı. Söylediği ağır sözler en sonunda Yıldız'ı çileden çıkardı. Şule'yi denizin dibine iten Yıldız'ın "Yeter!" diye haykırışı tüm Ordu'da yankılandı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Yerli Sinema'
          00:15

          Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Onur Aydın'ın yaptığı, Engin Hepileri, Elena Viunova, Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Saltoğlu, Altan Erkekli, Sevtap Özaltun, Settar Tanrıöğen, Devrim Yakut, Sait Genay, Rıza Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Serap Aksoy, Ruhi Sarı, Ayhan Eroğlu, Yiğit Adalı, Ceren Hamzaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Yağmur: Kıyamet Çiçeği" Cumartesi gecesi Show TV'de! Tarihin en büyük felaketlerinden biri; Çernobil Faciası! Çernobil'in kahramanları ve kurbanları... Destansı bir aşk hikâyesi... Trabzonspor ve unutulmaz bir futbol sezonu 1996... Ve Kazım Koyuncu... Farklı yaşamlar, ortak kader, tek bir öykü... Aşk, fedakârlık, acılar, mutluluklar, umutlar ve ölümler... Etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir hikâye...Çernobil'den sonra eşini kanserden kaybeden ve sonrasında oğlunun da kanser olduğunu öğrenip tedavisi için Trabzon'a gelen ve burada Şenol'la tanışan Elena'nın hikâyesi... Elena'yla tanıştıktan sonra O'na ilk görüşte aşık olan idealist, Trabzonspor'da oynama hayaliyle yaşayan ve aşkından dolayı Erkan'ın şike teklifini kabul eden Şenol'un imkansız aşk hikayesi... Trabzonspor'un 1995-1996 futbol sezonunda şampiyonluğa koşarken son maçta kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara giden bir amigonun dramı... Ahmet'in hikayesi... Ve Kazım Koyuncu... Şarkıları ve kişiliği ile milyonların gönlünde yer eden ve ölümüyle herkesi yasa boğan kişi... Bir Karadenizli olmasının yanı sıra tutkulu bir Trabzonspor taraftarı olan Kazım'ın çocukluğundan başlayan öyküsü bizi bir Anadolu çocuğunun tüm masumiyetiyle içine alır. Kazım Koyuncu'nun düşünceleri, çocukluk aşkı Seher'den memleket sevdası yüzünden vazgeçişi ve Çernobil mağduru olarak yıllar sonra kanserden aramızdan ayrılışı... Kazım'ın hikayesi... Bu farklı yaşamlar iç içe girmiş hikayesiyle Yağmur Kıyamet Çiçeği'nde hayat buluyor. Farklı yaşamlar, ortak kader, tek öykü... "Yağmur: Kıyamet Çiçeği" 10 Ekim Cumartesi gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Lütfen Beklemede Kal 'Yabancı Sinema'
          02:30

          Lütfen Beklemede Kal 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Ben Lewin'ın yaptığı, Dakota Fanning, Toni Collette, Alice Eve gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Lütfen Beklemede Kal" Cumartesi gecesi Show TV'de! Wendy'nin (Dakota Fanning) hayata farklı bir bakış açısı vardır: bağımsızlığına çok düşkün, keskin ve parlak bir zekaya sahip, afacan, neşeli ve esprilidir. Ayrıca otistiktir. Ona göre insanlar, davranışları ve tüm dünya karmakarışıktır. Etrafında olup biteni anlamak onun için her zaman çok zor olmuştur ve hayatta tek istediği şey anlaşılmaktır. Aynı herkes gibi... Elindeki 500 sayfalık Star Trek senaryosunu Hollywood'ta düzenlenen bir yarışmaya sokmak için kaldığı bakımevinden kaçınca, hayatının en büyük ve en muhteşem yolculuğuna çıkmış olacaktır. "Lütfen Beklemede Kal", 10 Ekim Cumartesi gecesi saat 02.30'da Show TV'de!

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)