Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Ayvaz Akbacak "tarhanalı levrek" ve "narlı karnabahar salata" tariflerini ve lezzetli yemek yapmanın püf noktalarını sizlerle paylaşıyor. Kalıcı Makyaj Uzmanı Yaprak Nur microblading işleminin ne olduğunu ve kimlerin tercih etmesi gerektiğini açıklıyor. Eğitimci, Kurumsal Eğitmen Koçu Berna Türköver eğitim programlarının öğrenciye faydaları nelerdir, öğrenciler daha başarılı olmak için hangi tekniklerden yararlanmalı, hızlı okuma ne demektir sorularını yanıtlıyor. "Hayat Güzeldir", 11 Ekim Pazar günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Ramo 'Dizi'  (Tekrar)
          13:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Mihrican Gül, Bahar Kırbaş ve Uğur Paltun yarışıyor. Günün ana soruları; büyükler mi daha çok yemek yer yoksa çocuklar mı ve spor arabayla markete gidilir mi oluyor. Uygar'dan ilginç bir deney dinleyeceğiniz bu bölümde Kami'nin hayal dünyası sizi kahkahalara boğacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 11 Ekim Pazar günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "ADI ÜSTÜNDE LAKABI ARIZA!" Show TV'de ekrana gelen, O3 Medya imzalı beğeni ile izlenen dizi Arıza'nın heyecanla beklenen 5. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. Ali Rıza ve Burak Ersoylu'nun karşı karşıya olduğu anların dikkat çektiği tanıtımda "Burak durağı ateşe verecek mi?" sorusu akıllara geliyor. İkili arasındaki gerilim giderek tırmanırken aksiyon dolu sahneler nefes kesiyor. ARIZA'NIN 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Haşmet aklını kurcalayan soruları Ali Rıza'ya sorar. Ali Rıza verdiği cevaplarla Haşmet'in güvenini kazanır ve Haşmet'in sağ kolu olur. Haşmet, Rıza'ya kaleyi içerden çökertmek için konsorsiyuma girmesini ve Ersoylularla el sıkışmasını söyler. Fuat'a baskı yapan Haşmet, Ali Rıza'nın artık onun sağ kolu olduğunu ve onunla sulh içinde bir arada olmaları gerektiğini söyler. Konsorsiyum toplantısına sürpriz bir şekilde katılan Haşmet, aldığı kararla herkesi şaşırtır. Haşmet'in beklenmedik hamlesi karşısında Fuat, kendisine destek aramak için harekete geçer. Geçmişin izlerini süren Halide ise Sadi Aksoy'un peşine düşer ama Sadi Aksoy'un peşine düşen sadece Halide değildir. Ali Rıza da çok farklı bir nedenle Sadi'nin peşindedir. Ancak Ali Rıza'yı Muzaffer'in de içinde olduğu büyük bir sürpriz beklemektedir. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Ramo 'Dizi'  (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)