Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel tam mevsiminde "hamsi tava" ve "kağıtta hamsi buğlama" tariflerini veriyor. Medikal Onkolog Prof. Dr. Umut Demirci en sık görülen kanser türlerini açıklıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Remzi Karadağ keratokonus hastalığı hakkında bilgi veriyor. Yenidoğan Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Merih Çetinkaya yenidoğan bebeklerde covid-19 enfeksiyonu görülüyor mu, sonbahar-kış dönemi ile beraber yenidoğan bebekleri ne gibi riskler bekliyor, covid-19 pandemi döneminde yenidoğan bebeklerin aşılarının düzenli yapılmasının faydaları nelerdir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 13 Ekim Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)
          11:30

          Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Belgin Sayan ile birlikte hardallı bulgur salatası, susamlı çıtır rulo, kapalı hamburger ve meyve aşuresi yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 13 Ekim Salı günü saat 11.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          12:30

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday yarışmacılar, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer yarışmacılara düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve bir yarışmacıdan oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Yarışmacıların sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan yarışmacıların ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan diğer yarışmacılar ise rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; İlker Özten, eşinin ablası Selma Önal ve halası Gül Özten yarışıyor. Günün menüsü; kremalı domates çorbası, lahana sarması, hünkar beğendi ve iç pilav, kaşık salata, muhallebili bal kabağı oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 13 Ekim Salı günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Deliha 2 'Yerli Sinema'
          20:00

          Deliha 2 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Gupse Özay'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü, Mert Öner gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Deliha 2", Salı akşamı Show TV'de! Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır? "Deliha 2", 13 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Deliha 2 'Yerli Sinema'
          22:15

          Deliha 2 'Yerli Sinema'

        •  Robocop 'Yabancı Sinema'
          00:30

          Robocop 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini José Padilha'nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton ve Abbie Cornish gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Robocop", Salı gecesi Show TV'de! Yıl 2029′dur ve çokuluslu şirket OmniCorp, robot teknolojisinin merkezindedir. İnsansız uçakları dünya çapındaki Amerika savaşlarını kazanmaktadır, şimdi ise bu teknolojiyi sivil cepheye getirmek istemektedirler. Alex Murphy sevgi dolu bir koca, baba ve Detroit'de suç ve yolsuzluğu engellemek için elinden geleni yapan iyi bir polistir. Bir görev sırasında ciddi anlamda yaralandıktan sonra, OmniCorp Alex'in hayatını kurtarmak için robotik bilimlerini kullanır. Çok sevdiği şehrin sokaklarına inanılmaz yeni yeteneklerle döner, fakat sıradan bir adamın daha önce asla karşılaşmadığı durumlar ile birlikte... "Robocop", 13 Ekim Salı gecesi saat 00.30'da Show TV'de!

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)